ads

Isnin, 4 Julai 2011

02 di changlun - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di changlun - Google Blog Search


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Jul 2011 11:44 PM PDT

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Jul 2011 11:17 PM PDT

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Jun 2011 11:33 PM PDT

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Jun 2011 11:11 PM PDT

bila class habis je pada pukul 4.30 ptg,aku terus mencalling my roomate ajak pegi changlun(kepada roomte asalku,ekin bahtiar nanti kita pergi plak ok). makcik tu bernama putery ily nur amalina. nama die betul2 ada puteri tau,bukan saja2 letak..hihihi. for the first time ktorg makan kat tempat ni sepanjang duduk di bumi sintok ni. jom kite terjah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ni shima punya first order.ada lg tau.hihih

ni la second order. yummmy!!!!

yeah!ni la yang BUKAN  shima order tp......

tengok! makcik puteri ni dapat order je terus makan. laparrrrr~

sesudah makan,apa lagi masing2 pergi la bayar di kaunter.hampir tersedak jgk la nak bayar..hahaha.ape salahnya sekali sekala nk merasa.pasni x rasa dah.(tu pun kalo x ngidam). owh utk sapa2 yang nak buat Program Jalan-Jalan Isi Perut, boleh datang ke 

location: CMART, CHANGLUN,KEDAH

selamat mencuba! :)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Hazim Homestay <b>Changlun</b> Kedah: Sejarah Ringkas <b>Changlun</b>

Posted: 16 May 2011 08:28 PM PDT

Changlun adalah sebuah bandar kecil yang terletak kira-kira 42 kilometer di utara Bandar Raya Alor Star. Changlun berasal daripada bahasa Thai yang membawa maksud Gajah (chang) Jatuh (lun).
Kewujudan Lebuh Raya Utara Selatan (PLUS) yang melalui Changlun menjadikan ia sebuah pekan kecil yang cukup pesat membangun. Selain itu, Lebuhraya Changlun-Kuala Perlis yang telah siap dibina, turut mempercepatkan proses pembangunan sedia ada. Dengan adanya lebuh raya ini, anda dapat ke UUM sintok, UniMAP, KMP ,UiTM Arau, dan Politeknik Perlis. Anda juga dinasihat untuk menggunakan lebuh raya ini untuk mempercepatkan masa ke Kuala Perlis untuk ke Langkawi. Lebuh Raya ini tidak dikenakan pembayaran tol.
Pekan Changlun[1] mempunyai kedudukan yang cukup strategik kerana ia menjadi laluan utama ke sempadan Malaysia-Thailand di Utara, Kampus Universiti Utara Malaysia (UUM) Sintok, di Timur, Jitra dan Alor Star di Selatan dan laluan ke Negeri Perlis Indera Kayangan di sebelah Barat.
Bagi menampung keperluan jumlah penduduk yang semakin meningkat, satu kawasan perumahan dan perniagaan yang diberi nama 'Pekan Changlun 2' telah pun diwujudkan.

Prasarana di Changlun

Institusi pendidikan:
• SMK Changlun, SRK Dato' Wan Kemara, SRJK (C) Yit Min, SRJK Tamil
• Kolej Matrikulasi Kedah, Sekolah Agama at-Toyyibah, Kampung Padang Halban

Institusi Sosial/Kebajikan:
• Klinik Kesihatan, Pejabat Pos, Hentian Bas Tempatan / Ekspres, Masjid
• Bank
o Bank Simpanan Nasional
o Public Bank
o Bank Muamalat (Kampung Tradisional)
• Pasar Pagi dan Petang
• C-mart (kompleks Changlun)
• Northern Dialysis Centre Sdn Bhd (pusat dialisis swasta panel kerajaan)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 29 Jun 2011 11:34 PM PDT

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Jun 2011 11:05 PM PDT

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Jun 2011 11:46 PM PDT

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Jun 2011 11:33 PM PDT

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Jun 2011 11:11 PM PDT

bila class habis je pada pukul 4.30 ptg,aku terus mencalling my roomate ajak pegi changlun(kepada roomte asalku,ekin bahtiar nanti kita pergi plak ok). makcik tu bernama putery ily nur amalina. nama die betul2 ada puteri tau,bukan saja2 letak..hihihi. for the first time ktorg makan kat tempat ni sepanjang duduk di bumi sintok ni. jom kite terjah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ni shima punya first order.ada lg tau.hihih

ni la second order. yummmy!!!!

yeah!ni la yang BUKAN  shima order tp......

tengok! makcik puteri ni dapat order je terus makan. laparrrrr~

sesudah makan,apa lagi masing2 pergi la bayar di kaunter.hampir tersedak jgk la nak bayar..hahaha.ape salahnya sekali sekala nk merasa.pasni x rasa dah.(tu pun kalo x ngidam). owh utk sapa2 yang nak buat Program Jalan-Jalan Isi Perut, boleh datang ke 

location: CMART, CHANGLUN,KEDAH

selamat mencuba! :)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Hazim Homestay <b>Changlun</b> Kedah: Sejarah Ringkas <b>Changlun</b>

Posted: 16 May 2011 08:28 PM PDT

Changlun adalah sebuah bandar kecil yang terletak kira-kira 42 kilometer di utara Bandar Raya Alor Star. Changlun berasal daripada bahasa Thai yang membawa maksud Gajah (chang) Jatuh (lun).
Kewujudan Lebuh Raya Utara Selatan (PLUS) yang melalui Changlun menjadikan ia sebuah pekan kecil yang cukup pesat membangun. Selain itu, Lebuhraya Changlun-Kuala Perlis yang telah siap dibina, turut mempercepatkan proses pembangunan sedia ada. Dengan adanya lebuh raya ini, anda dapat ke UUM sintok, UniMAP, KMP ,UiTM Arau, dan Politeknik Perlis. Anda juga dinasihat untuk menggunakan lebuh raya ini untuk mempercepatkan masa ke Kuala Perlis untuk ke Langkawi. Lebuh Raya ini tidak dikenakan pembayaran tol.
Pekan Changlun[1] mempunyai kedudukan yang cukup strategik kerana ia menjadi laluan utama ke sempadan Malaysia-Thailand di Utara, Kampus Universiti Utara Malaysia (UUM) Sintok, di Timur, Jitra dan Alor Star di Selatan dan laluan ke Negeri Perlis Indera Kayangan di sebelah Barat.
Bagi menampung keperluan jumlah penduduk yang semakin meningkat, satu kawasan perumahan dan perniagaan yang diberi nama 'Pekan Changlun 2' telah pun diwujudkan.

Prasarana di Changlun

Institusi pendidikan:
• SMK Changlun, SRK Dato' Wan Kemara, SRJK (C) Yit Min, SRJK Tamil
• Kolej Matrikulasi Kedah, Sekolah Agama at-Toyyibah, Kampung Padang Halban

Institusi Sosial/Kebajikan:
• Klinik Kesihatan, Pejabat Pos, Hentian Bas Tempatan / Ekspres, Masjid
• Bank
o Bank Simpanan Nasional
o Public Bank
o Bank Muamalat (Kampung Tradisional)
• Pasar Pagi dan Petang
• C-mart (kompleks Changlun)
• Northern Dialysis Centre Sdn Bhd (pusat dialisis swasta panel kerajaan)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Butik Peace Collection: kedai butik <b>di changlun</b>, kedah

Posted: 27 Apr 2011 10:27 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]kedai butik di changlun, kedah. kedai butik Peach Collection. Posted by P.O.M at 10:27 · Email This BlogThis! Share to Twitter Share to Facebook Share to Google Buzz ...

02 di merbok - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di merbok - Google Blog Search


PAS Merbok: Mari Bersama Timbalan Presiden PAS <b>di Merbok</b>

Posted: 03 Jul 2011 09:09 PM PDT

Timbalan Yang Dipertua

Ustaz Ahmad Fakhrudin Fakhrurazi

Naib Yang Dipertua

Rosely Bashir

Pemangku Ketua Urusan Ulama'

Ketua Pemuda

Nasir Jamaludin

Ketua Muslimat

Basharia Md Yassin

Setiausaha

Hj Abdul Halim Abdullah

Penolong Setiausaha

Mohd Asri Salleh

Bendahari

Hj Abdul Latif Jusoh

Ketua Penerangan

Hj Abdul Hamid Ibrahim

Pengarah Pilihanraya

Ilias bin Ibrahim

Ahli Jawatankuasa

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

02 di sungai petani - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di sungai petani - Google Blog Search


Black Panther: BNYJF Berpesta <b>Di Sungai Petani</b>..??? Apa Sudah Jadi ???

Posted: 04 Jul 2011 07:52 PM PDT

Lebih 1,000 peluang kerja diisi sepanjang Karnival Kerjaya Pemuda Barisan Nasional 2011 (BN Youth Job Fair) selama tiga hari di Sungai Petani, Kedah baru-baru ini.

Sepanjang tempoh itu juga sebanyak 7,048 peluang pekerjaan ditawarkan daripada 89 buah syarikat yang menyertai program tersebut.

Temu duga bagi jawatan yang belum diisi akan dilakukan oleh syarikat-syarikat berkenaan secara berperingkat.

Karnival yang berlangsung di Institut Kemahiran Mara, Jalan Badlishah, Sungai Petani, itu dikunjungi lebih 43,000 pengunjung dari Kedah, Pulau Pinang, Perlis dan Perak utara.

BN Youth Job Fair 2011 ini bagi memenuhi tuntutan dan keinginan rakyat Malaysia khususnya golongan muda terutama di luar Lembah Klang untuk mencari pekerjaan yang baik bagi menjamin sosioekonomi dan masa depan mereka.

Karnival itu bukan hanya menawarkan jawatan kosong semata-mata tetapi dipenuhi program sampingan bagi keperluan pencari kerja.

Ini termasuk 'klinik resume', career talk dan khidmat nasihat menghadapi temu duga dan sebagainya.

Berdasarkan pemerhatian, sebahagian besar pengunjung adalah graduan berkelulusan Ijazah Sarjana Muda dan Diploma yang tidak mendapat pekerjaan sesuai dengan mereka memandangkan banyak peluang kerja adalah dalam bidang kejuruteraan dan teknikal.

BN Youth Job Fair akan cuba menjemput lebih ramai majikan yang boleh menawarkan lebih banyak peluang pekerjaan dalam pelbagai bidang terutamanya pentadbiran, pengurusan dan perbankan.

Sepanjang karnival ini juga, karnival ini menyediakan kaunter khidmat nasihat dan bantuan guaman secara percuma yang diwujudkan oleh Sekretariat Pekerja Muda.

Sebanyak 40 aduan diterima oleh aduanpekerja.my yang mana banyak permasalahan diajukan adalah berkenaan gaji yang terlalu rendah dan tidak bersesuaian jawatan serta masalah-masalah pemberhentian kerja tanpa pembayaran gaji oleh pihak majikan.

Di samping itu, BN Youth Job Fair 2011 (Nationwide) juga menyediakan booth untuk Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) dan seramai 1,500 orang mendaftar sebagai pemilih baru sepanjang karnival itu.

BN Youth Job Fair 2011 berikutnya akan berkunjung ke negeri Pahang pada 15, 16 dan 17 Julai di Zenith Hotel & Convention Centre, Kuantan.

>>> Usaha murni kerajaan dalam menangani pelbagai gejala masalah yang dihadapi oleh rakyat Malaysia telah diterjemahkan dalam pelbagai bentuk dan aktiviti-aktiviti.

Salah satu aktiviti/program yang mampu dilihat dengan mata kepala kita sendiri adalah BN Youth Job Fair yang dihasilkan di makmal pemuda BN. Tahniah Pemuda BN..

Dalam mengolah kata-kata teringat pula akan pakatan haram di Malaysia ini...Persoalannya....

Pernahkan pakatan haram pembangkang memikirkan masalah ekonomi yang dihadapi oleh golongan muda masa kita???? Pernahkah pakatan haram pembangkang memikirkan untuk menaik tarafkan kedudukan golongan muda masa kini???? Jawapannya...

Tepuk dada tanya selera tapi jangan tepuk bontot pula sebab tu selera si Anwar berahi jer tu hahahhahaaa.

"Hidup Pemuda Hidup BN Hidup UMNO"

"Golongan Muda Penggerak Gagasan Negara"

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Jumpa blogger cun <b>di Sungai Petani</b> | Ardini Humaira

Posted: 22 Jun 2011 11:39 PM PDT

-
-
-
-
19hb hari tu dni ada jumpa sorang blogger yang cute bangat! korang tau tak... 1st time dni tengok dia.. terus jadi----> WHOAAA lawa nyer ngko Yong!... kulit putih gebu haluih licin... phew... tergugat iman weh kalo dni jadi lelaki. nak gak tackle si Yong tu.. miahahaha , gatai! pantang tengok orang cute-cute ni mula nak ngorat, kan.. naseb baik dni tak jadi lelaki. kalo tak, jadi playboy haku... suka bebenau ngan pempuan cun ;p

malu tapi mahu... haha... nak ajak Yong bergambo tapi segan. last2 Yong gak yang amikkan gambo;p
tapi kitorang tak sempat sembang panjang pun... dni kena gegas ke Jitra... sebab dah booking homestay... ngam2 dari kelantan sampai kat Sungai Petani tu terus jumpa Yong. penat tak terperi dengan muka comot mengantuk bagai. hehehe... mekasih Yong sudi amik gambo ngan dni yang busuk-busuk time tu ;p

paling wat dni rasa terharu.... Yong pakai shawl yang dni hadiahkan pada dia... ehhh.. ke yang ni Yong beli eh. dni lupa.. kikiki... ape pun, dni suka sangat tengok Yong pakai shawl tu sebab shawl tu kembar ngan shawl dni... :') nanges ah terharu ni.. sobsss...

Yong ni peramah orangnya... lama dah dni duk kawan ngan Yong sejak tahun lepas lagi kat blog. blom pernah jumpa. tu la kali pertama bersua muka... bestnye... kalolah boleh ikut Yong balik umah p blaja wat kek kan best. hehe..

ada dua orang lagi blogger yang jadi kawan baik dni yang dni belom pernah jumpa... sms sokmo ngan diorang ni... Weeda & Zie... nanti harap-harap sebelum dni ke miri dni dapat jumpa Weeda... tapi lesbo si Zie tu takpe... kat sarawak nanti leh arrange nak berdating sakan ngan dia. hehehe... InsyaAllah dni akan ke Kuching jugak... boleh honeymoon kan ;p

p/s:
nanti Yong lak mai klatey tau!

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

02 di kubang pasu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di kubang pasu - Google Blog Search


KRT TAMAN CERMAI: MESYUARAT JPPRT PARLIMEN <b>KUBANG PASU</b>

Posted: 18 Jun 2011 12:44 AM PDT

Pada 16 Jun, 2011 telah berlangsung mesyuarat tersebut buat kali pertama bagi Sesi 2011-2012. Mesyuarat yang dihadiri oleh semua Pengerusi KRT Parlimen Kubang Pasu dipengerusikan oleh Tuan Hj. Shuib bin Din, Pengerusi KRT Jitra Utara merangkap Pegawai Khas YB Ahli Parlimen Kubang Pasu. Mesyuarat yang diadakan di Bilik Mesyuarat Utama, Majlis Daerah Kubang Pasu juga turut dihadiri oleh Encik Ismail bin Zakaria, Pegawai Perpaduan Daerah Kubang Pasu dan Penolongnya, Encik Ku Aziz bin Ku Mat Isa.

Difahamkan bahawa JPPRT Parlimen Kubang Pasu ini adalah yang pertama seumpamanya yang ditubuhkan di negara ini. Di daerah Kubang Pasu, sebuah lagi JPPRT ialah di Parlimen Jerlun. Negeri Kedah yang pertama sekali mewujudkan JPPRT yang bertujuan untuk membantu JPNIN membangunkan komuniti setempat melalui aktiviti-aktiviti yang dijalankan bagi memelihara perpaduan dan keharmonian di kawasan komuniti kejiranan. Ianya juga mempunyai objektif untuk menjadi saluran komunikasi dua hala yang lebih berkesan antara anggota masyarakat dan kakitangan JPNIN ke arah penglibatan masyarakat dalam usaha memelihara keharmonian dan perpaduan rakyat yang berbilang kaum.

JPPRT juga turut dianggotai oleh beberapa wakil NGO dan pegawai kerajaan tempatan sebagai Ex-Officio antaranya daripada IPD Kubang Pasu, PBSM, Pejabat Daerah.

Antara perkara yang dibincangkan di dalam mesyuarat tersebut ialah bagaimana untuk mengaktifkan KRT di Parlimen Kubang Pasu; menambahkan bilangan KRT serta membincangkan masalah dan isu perpaduan di Parlimen Kubang Pasu.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

02 di kuala kedah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di kuala kedah - Google Blog Search


MBAS Bina Parkir Bertingkat <b>Di</b> Jeti <b>Kuala Kedah</b> | MyNewsHub (BM)

Posted: 28 Jun 2011 01:54 AM PDT

ALOR SETAR – Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) akan membina tempat letak kenderaan bertingkat berhadapan Jeti Kuala Kedah bagi mengatasi masalah kekurangan ruang parkir di kawasan berkenaan.

Datuk Bandar Datuk Khazali Din berkata pembinaan parkir bertingkat itu telah lama dirancang tetapi belum mendapat peruntukan untuk memulakan pembinaan.

"Bagaimanapun, kita akan tetap mulakan pembinaannya dalam masa terdekat menggunakan peruntukan sendiri dan akan cuba disiapkan sebelum hujung tahun ini bagi memudahkan pelancong ke Langkawi meletak kenderaan dengan selamat tanpa menggunakan perkhidmatan parkir swasta di kawasan itu.

"Kita akan bina di tapak tempat letak kereta MBAS di hadapan jeti. Buat masa sekarang, hanya 120 kereta yang muat untuk diletakkan di situ dalam satu masa dan jika parkir bertingkat itu siap ia boleh memuatkan 500 kereta dalam satu masa," katanya kepada pemberita selepas mesyuarat bulanan di pejabat MBAS di sini pada Selasa.

Beliau berkata kos pembinaan parkir itu dianggarkan RM7 juta dan pembinaan juga termasuk tempat untuk meletak motosikal.

Khazali berkata di Kuala Kedah, tedapat beberapa pihak yang membuat parkir persendirian kepada orang awam yang akan ke Langkawi, tetapi kebanyakan mereka tidak mempunyai permit.

"Kami tidak mengeluarkan permit kepada mereka kerana mereka tidak mengikut piawaian yang ditetapkan terutama dari segi keselamatan kenderaan yang diparkir," katanya.

Sementara itu, dalam perkembangan lain beliau berkata MBAS menawarkan ruang niaga sempena bulan Ramadan di Kompleks MBAS.

"Orang ramai yang berminat untuk berniaga di Kompleks MBAS boleh datang ke pejabat MBAS mulai 1 Julai ini bagi mengambil borang perniagaan. Terdapat 35 tapak yang masih kosong dan sewa dikenakan sebanyak RM680 sebulan," katanya.

Beliau berkata terdapat juga tapak bazar Ramadan yang masih kosong dan peniaga makanan yang berminat boleh mendapatkan borang di pejabat MBAS.

"Kami menyediakan 1,322 tapak perniagaan makanan di 14 lokasi manakala untuk perniagaan pakaian dan perhiasan, sebanyak 239 tapak perniagaan disediakan sepanjang bulan Ramadan ini. – BERNAMA

Berita Berkaitan:

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

02 di baling - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di baling - Google Blog Search


: BILA AKU BERBICARA :.: Outstation <b>di BALING</b> @ Kompleks RAKAN <b>...</b>

Posted: 06 May 2011 06:12 AM PDT

Aku bersama-sama dengan separuh daripada keluarga JASA Kedah semasa berada di Baling Inn...

Posing istimewa daripada kengkawan seperjuangan....

Model TAPAI Seri Baling Inn... Model pon tak makan tapai... Ekekkekeke....

Bersama Kak Sharidah, JASA Merbok....

Aku bersama Kak Hapsoh (Ketua Wanita Merbok), Kak Ina (Naib Ketua Puteri Langkawi) dan Kak Ros (Pen. Setiausaha Puteri Kubang Pasu)....

Selepas Alor Setar dan Langkawi kali ni kami semua berkampung di Baling... Antara kawasan Parlimen yang paling banyak UMNO Cawangan dalam Negeri Kedah... Tiga hari dua malam (3H 2M) yang cukup memenatkan dan walaupun penat kami semua memang ENJOY menjalankan kewajipan dan tanggungjawab kami demi AGAMA, BANGSA dan NEGARA....

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

02 di padang terap - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di padang terap - Google Blog Search


BLOG KEDAH: 02 <b>di padang terap</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Jun 2011 07:56 AM PDT


Menteri Pelajaran Rasmi Mesyuarat UMNO BAHAGIAN PADANG TERAP DI DEWAN SEKOLAH! adakah wajar..??Begitu juga Wanita UMNO bahagian Padang Terap guna dewan Sek Men keb Kuala Nerang untuk mesyuarat agung mereka..

KITA MENDAPAT INFO DARIPADA GURU2-MEREKA MELUAT DIPERGUNAKAN OLEH UMNO.PERCAYAKAH ANDA HAT DOK BULI GURU2 NI PENYAMUN? UMNO PADANG TERAP PENAH SAPU DUIT ANAK SYARIKAT KERAJAAN NEGERI KEDAH SERI TEMIN( STDC) UNTUK KEPENTINGAN PARTI UMNO: DIANTARANYA :

1) Bayar cenderahati bagi mesyuarat perwakilan UMNO Bahagian Padang Terap sebanyak RM26,150.00. (01.01.08, no cek: 631831).

2) Bayar pemasangan billboard sempena Mesyuarat Perwakilan UMNO Padang Terap sebanyak RM10,000.00. (01.01.08, no cek: 631851)

3) Persiapan tempat Mesyuarat Perwakilan UMNO Padang Terap RM10,000.00. (23.01.07, no cek 502564)

4) Sewa khemah dan meja untuk Mesyuarat Perwakilan UMNO Padang Terap RM10,000.00 (16.01.08, no cek 631876)

5) Makan dan minum Mesyuarat Perwakilan UMNO Padang Terap RM21,700.00 (15.02.08, no cek 631876)

Sempena hari guru 16 Mei..golongan guru harus mendahului peradaban manusiawi..mendepani kebenaran dan membelakangi pemimpin yang memperbodohkan mereka..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved