Rabu, 17 April 2013

02 di jerai kedah - Google Blog Search

02 di jerai kedah - Google Blog Search


HOT INFO! UMNO <b>Jerai</b> Pecah Belah Hancur Lebur <b>...</b> - <b>Kedah</b> Ke KL

Posted: 16 Apr 2013 02:17 AM PDT


Jangan Terkejut!! Artikel ni sebenarnya nak Tabik Hormat Pada Tok Suhaimi dan Tahniah pada Jamil Khir!

Dalam banyak-banyak peristiwa yang berlaku dalam dewan serbaguna di Anak Bukit, Mc teruja melihat Datuk Suhaimi, Ketua UMNO Bahagian Jerai, walaupun beliau tidak dicalonkan di Jerai dan Dun, namun beliau tetap memberi sokongan yang kuat pada calon parlimen Jerai Dato Jamil Khir.

Malah ketika Pengerusi perhubungan UMNO Negeri Kedah mengumumkan calon Parlimen Jerai, beliau dengan penuh hormat bangkit mengangkat tangan Jamil Khir untuk menunjukan tanda sokongannya. Mc tak sempat untuk berjumpa beliau tadi, namun Mc harap Tok Mie terus membantu Jamil Khir memenangi Parlimen Jerai, disamping Tok Jamil jugak perlu bekerjasama dengan Tok Mie untuk memastikan UMNO Jerai tetap utuh dan membantu merampas Kedah dari tangan rejim Pas Kedah.

Mc minta jentera-jentera pemimpin yang dipilih bertenang dan bersabar, kalau tak terpilih jangan merajuk, jangan pernah fikir untuk sabotaj parti. Undi BN pangkah BN, calon adalah perantara diantara kepimpinan Presiden parti Najib Razak dengan rakyat. Jika kita menang dan mengekalkan kuasa di Malaysia, insyallah kehidupan kita pada kemudian hari akan senang.

Kenanglah pengorbanan Presiden parti Najib Razak yang bertungkus lumus bekerja membantu rakyat. Sanggupkan kita menderhaka kepada beliau? Selama 4 tahun Najib membantu rakyat dan meringankan beban kita, dan macam-macam beliau buat untuk kuatkan UMNO/BN, kini bukannya masa untuk bergaduh dan bertengkar, kini masa untuk memikir perancangan masa depan. Sama ada kita sengsara dan merana di bawah pemerintahan Pengkhianat negara, atau kita bangun bersama Najib Razak membina Malaysia yang berjaya.

Bersatu Bersedia Berkhidmat!

P/s: Najib pilih calon tak betul? Kiranya saudara semua lebih bijak dari Najib Razak? Ada betui ka?

McTheory:
Kebenaran amat pahit untuk kita telan..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan