Khamis, 18 Julai 2013

02 di kulim - Google Blog Search

02 di kulim - Google Blog Search


Guru Mati Ditembak Di Simpang Lampu Isyarat <b>di Kulim</b> <b>...</b>

Posted: 18 Jul 2013 06:47 AM PDT

TERKINI : Guru Mati Ditembak Di Simpang Lampu Isyarat di Kulim

KULIM:Seorang guru maut dipercayai ditembak dua lelaki yang bermotosikal di persimpangan lampu isyarat Simpang Empat Keladi di sini tengah hari Khamis.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kedah, ACP Mohd Nashir Ya berkata K.Shanmugam, 45, didapati dalam keadaan berlumuran darah di dalam kereta Toyota Wish miliknya.http://pejuangkeadilankini.blogspot.com/2013/07/terkini-guru-mati-ditembak-di-simpang.html

HOT! Gambar Ngeri Cikgu India Kena Tembak <b>Di Kulim</b> Semalam <b>...</b>

Posted: 18 Jul 2013 06:07 PM PDT
Semalam gempar dengan kejadian tembak yang berlaku di Kulim. Kerana sebelum itu, ada satu lagi kejadian tembak terjadi di Bukit Mertajam.

Mangsa Shanmugam a/l Krishnasamy telah ditemui mati di tembak dalam kereta jenis toyota wish warna silver di tempat duduk penumpang hadapan. Saspek 2 orang lelaki berbangsa tidak pasti memakai topi keledar menaiki motosikal jenis yamaha lc warna hitam.

Sebanyak 9 buah kelongsong peluru thai arm 9mm dijumpai berhampiran kereta mangsa. Pemilik kenderaan adalah milik mangsa kejadian. Menurut saksi kejadian, yang sedang memandu kereta jenis viva di hadapan kereta mangsa menyedari kejadian ini sebaik keretanya  dilanggar dari belakang oleh kereta mangsa.

Kejadian ini telah mengemparkan penduduk sekitar dan menyebabkan kesesakan lalulintas hampir satu jam.

Jarang berlaku kejadian tembak di Kedah ni. Tentu ada yang tak kena, atau melibatkan dua kumpulan gelap yang berebutkan sesuatu. Andaian saja la..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan