Selasa, 31 Disember 2013

02 di pokok sena - Google Blog Search

02 di pokok sena - Google Blog Search


BLOG KEDAH: 02 <b>di pokok sena</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Dec 2013 11:04 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Al Fatihah buat Ustaz Azizan dan mendung <b>di Pokok Sena</b>

Posted: 26 Sep 2013 06:10 AM PDT


Assalamualaikum wbt..
Semoga roh Ustaz dirahmati Allah SWT dan ditempatkan bersama orang yang beriman dan para solihin.

Ditakdirkan Encik Suami pulang ke SP malam tadi kerana ada majlis perpisahan di HQ Alor Setar hari ini. Sebaik berita pemergian Ustaz Azizan diketahui, selesai majlis, dalam jam 2, dia ke Pokok Sena untuk menziarahi jenazah mantan MB Kedah itu. 5 tahun bertugas di negeri Kedah, kerap bersama dalam majlis yang turut dihadiri oleh Allahyarham Ustaz Azizan.  Suasana jam 3 petang. Masa ni, senang nak parked kenderaan. Masuk menziarahi jenazahnya di dalam markas di Pokok Sena. Namun setakat ini saja gambar yang mampu diambil. Alhamdulillah...dapat lihat jenazahnya dengan dekat (bumbung hijau) Jam 3 petang..cuaca mendung macam nak hujan..Alam seolah-olah turut bersedih. Alfatihah...

P/S  5 tahun dibawah pemerintahan Allahyarham MB Ustaz..


02 di sungai petani - Google Blog Search

02 di sungai petani - Google Blog Search


2 Jawatan Kosong <b>di</b> PTPL <b>Sungai Petani</b> - Jawatan Kosong Terkini <b>...</b>

Posted: 25 Dec 2013 03:22 PM PST

ptpl

Jawatan kosong terkini di PTPL Sungai Petani Februari 2014. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di PTPL Sungai Petani sebagai:

1.Tutor Universiti
2.Juruteknik Teknologi Maklumat

Tarikh tutup permohonan pada 22 Februari 2014
Lokasi :  Kedah
Sektor : Swasta

Cara memohon
Permohonan hendaklah dibuat menerusi laman jobsmalaysia, sila ikuti arahan seperti dibawah.
1. Sila kelaman jobsmalaysia.
2. Sila ke carian segera dan pilih Cari Majikan serta masukkan keyword : ptptl sungai petani (dan search)
3. Sila pilh/klik pada
Majikan: PTPL SUNGAI PETANI
PTPL SUNGAI PETANI, KUALA MUDA, KEDAH. SEKTOR: PENDIDIKAN KOLEJ DAN UNIVERSITI (SWASTA)

4. Klik pada iklan jawatan dan mohon secara online

02 di kubang pasu - Google Blog Search

02 di kubang pasu - Google Blog Search


BLOG KEDAH: 02 <b>di kubang pasu</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Dec 2013 01:33 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG KEDAH: 02 <b>di kubang pasu</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Dec 2013 01:47 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Jawatan Kosong Guru <b>di</b> Kedah - MRSM <b>Kubang Pasu</b> - Jawatan <b>...</b>

Posted: 06 Oct 2013 04:56 AM PDT

Jawatan Kosong terkini 2013 sebagai Guru di Kedah iaitu di MRSM Kubang Pasu. Permohonan adalah dipelawa daripada waraganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di MRSM Kubang Pasu sebagai :-

1. Guru Senireka DC41
2. Guru Sejarah DC41

Tarikh tutup permohonan pada 15 Oktober 2013

Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan

Maklumat iklan jawatan selanjutnya sila klik disini


02 di baling - Google Blog Search

02 di baling - Google Blog Search


Kulaan Niring: Gempar!!! Sambutan Ambang 2014 <b>Di</b> Dataran <b>...</b>

Posted: 31 Dec 2013 08:18 AM PST

Panas!!! Memang panas!!! Panas hati dek kerana keBODOHan peserta perhimpunan membantah kenaikan barang telah merempuh kumpulan orang ramai dan pengunjung di Dataran Merdeka menyebabkan penganjur menghentikan pertunjukkan tepat jam 11.30 malam tadi demi menjamin keselamatan pengunjung dan orang ramai yang hadir ingin menyambut kehadiran tahun 2014.

Bermula jam 9.00 malam tadi peserta BODOH perhimpunan mula berkumpul dan mewujudkan gerombolan manusia. Peserta himpunan berjumlah sekitar 2 ribu orang sahaja mula merempuh benteng polis dan masuk ke Dataran Merdeka.

Pada mulanya suasana agak aman bila peserta BODOH perhimpunan bercampur dengan pengunjung dan orang ramai. Suasana mula menjadi panas apabila peserta BODOH perhimpunan mula bergerak ke hadapan pentas utama dengan membuat bising menjerit-jerit macam beruk kena belacan.

Pihak penganjur mula memindahkan para delegasi dan duta negara asing dari pentas VIP bila melihat suasana semakin tidak terkawal. Dalam masa yang sama kumpulan peserta BODOH perhimpunan mula bertindak liar dengan membaling botol air ke arah pentas ketika konsert sedang berlangsung. Akibat dari tindakan takda otak peserta BODOH perhimpunan ini pihak penganjur sambutan ambang 2014 terpaksa mengambil keputusan untuk memberhentikan persembahan.

Akibatnya, pengunjung dan orang ramai yang hadir bersama keluarga terpinga-pinga apabila tujuan mereka untuk menyambut tahun baru barsama keluarga terbantut dek kerana perbuatan BODOH lagi BANGANG peserta perhimpunan haram ni.

Tahniah kepada korang-korang yang BODOH lagi BANGANG ni telah berjaya menyusahkan rakyat dan pengunjung di Dataran Merdeka.

Terima kasih kerana menyusahkan rakyat!!!

Terima kasih kerana membuatkan rakyat marah!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

02 di padang terap - Google Blog Search

02 di padang terap - Google Blog Search


BLOG KEDAH: 02 <b>di padang terap</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Dec 2013 07:14 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG KEDAH: 02 <b>di padang terap</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Dec 2013 07:36 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG KEDAH: 02 <b>di padang terap</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Nov 2013 07:29 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

02 di langkawi - Google Blog Search

02 di langkawi - Google Blog Search


Pertandingan Muay Thai <b>di Langkawi</b> Tarik Pelancong | Eylizar <b>...</b>

Posted: 27 Dec 2013 10:26 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Pertandingan Muay Thai di Langkawi Tarik Pelancong tempatan dan juga luar negara. Pertandingan ini yang baru di Rasmikan Oleh YB.Mohamad Rawi Bin Hamid menjadikan Langkawi salah satu tempat pertandingan ...

02 di padang serai - Google Blog Search

02 di padang serai - Google Blog Search


BLOG KEDAH: 02 <b>di padang serai</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Dec 2013 01:31 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

pelik lagi umno bahgian <b>padang serai</b>.............kah <b>...</b> - GMC - Blogger

Posted: 04 Oct 2013 06:45 PM PDT


Dalam banyak banyak Bahagian yang terlibat dalam perebutan jawatan Ketua Bahagian kali ini Umno Bahagian Ampang lah yang aku lihat paling PELIK sedikit.Pelik bukan hanya kerana perebutan kali ini melibatkan pertandingan 5 penjuru tetapi SALAH SEORANG CALUN untuk jawatan ini status dia amat meragukan aku. 

 KAH..KAH..KAH 

KAH..KAH.. KAH 

KAH..KAH.. KAH


Kalau UMNO Bahgian Ampang lima penjuru... UMNO Padang Serai Enam Penjuru..!!!

Peliknya UMNO Bahgian Padang Serai lebih Pelik dari UMNO Bahgian Ampang...


Jika peliknya UMNO bahgian Ampang kerana Calun yang di maksudkan adalah Saudara Mohd Isa Mohd Saidi (gambar atas)seorang ahli Umno yang pernah "murtad" bila menyertai PKR,kemudianya "murtad" PKR kembali menyertai Umno.(bila dia masuk Umno balik aku tak pasti,tetapi yang pasti April 2012 dia masih Ahli PKR sebelum di pecat)....itu peliknya calun UMNO Bahgian Ampang...!! [clik]

Peliknya calun UMNO Bahgian Padang Serai"SEDIA UJUD KERJASAMA DENGAN PEMIMPIN PKR" berbanding ujud kerjasama sesama sendiri dalam UMNO Padang Serai....akhirnya Konflik dalaman sesama sendiri  punca UMNO/BN tewas di Padang Serai dalam PRU13 dan PRU2 sebelumnya.

Peliknya UMNO Bahgian Padang Serai bila setengah juta [clik] peuntukkan wang untuk pengundi luar tidak mencapai sasarannya....hilang entah kemana pengundi-pengundi luar yang balik dari segenap ceruk rantau tanah air...hanya berbekal RM50.00 dan ada yang kembali dengan kecewa kerana wang peruntukkan untuk mereka lesab entah kemana...

Peliknya UMNO Padang Serai bila sessi masyuarat cawangan terpaksa dibatalkan beberapa kali kerana keputusan masyurat  tersebut kononnya tidak memihak pada pihak tertentu yang ada kepentingan diri.

Peliknya UMNO Padang Serai...setengah juta Wang Peruntukkan pengundi luar di serah pada individu yang pernah mengkianati Parti...

UMNO Pusat sepatutnya jangan memandang ringan dengan kemelut UMNO Padang Serai yang membawa rosak susu sebelanga..UMNO Negeri Kedah pula yang kini dibawah pimpinan Dato' Mukris Tun M harap tidak meneruskan budaya lepas tangan jika UMNO Kedah benar ingin mengekalkan kemenangan dalam PRU14 yang akan datang...jika tidak Parlimen dan DUN Padang Serai bakal menjadi sarang PAS/PKR membiak...

PELIKnya UMNO Padang Serai...tidak pernah mahu berubah kearah memperkasakan UMNO...tetapi lebih cenderung untuk memperkasakan kantung-kantung pemimpin sendiri...dan lebih selesa berada dibawah Parti pembangkang....!!

Peliknya UMNO Padang Serai sewaktu berkempen PRU13 mereka lebih sibuk berkempen untuk memperkasakan jawatan Ketua Bahgian berbanding untuk memenangkan BN dalam PRU13.

PEliknya UMNO Padang Serai....mereka tidak pernah merasa kebencian rakyat terhadap mereka...akhirnya UMNO Padang Serai ibarat rumah usang yang penuh dengan hantu Raya...rakyat kian jauh dai mereka.

PELIKnya UMNO Padang Serai...sejak calon berkenaan menyandang Timb Ketua Bahgian tidak pernah sekalipun menghadiri masyuarat bahgian...dan sejak menyandang pemangku Ketua Bahgian pula kononnya tidak pernah sekalipun mengadakan Masyuarat bahgian.... 

Persoalannya BUTAkah pemimpin peringkat Negeri dan Pusat tentang kemelut dalaman yang melanda UMNO Padang Serai sekian lama....!!

[clik]