ads

Rabu, 13 Julai 2011

di negeri kedah - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

di negeri kedah - Google Blog Search


FizGraphic Dot Com: Hartanah <b>di Negeri Kedah</b> akan Dilelong

Posted: 28 Apr 2011 05:01 AM PDT

salam 1 bloggers..

kawan kawan blog semua sihat ke tidak?? kalau tak sihat makan la ubat tue k..biasa la sekarang ni musim dah tak menentu..kejap hujan kejan panas..pagi panas petang hujan..malam panas tengah pagi hujan..kan..so minum air putih banyak banyak untuk kesihatan badan ok! Jangan pula minum air yang manis manis tiap tiap hari.. Takot umur 30 tahun dah kena operate buang kaki dan tangan akibat kencing manis..mencegah lagi baik dari merawat kan!

kurangkan manis dalam minuman
tambahkan manis dalam senyuman

ok apit berbalik semula kepada tajuk entri ini..ada tak sesiapa yang tahu menahu mengenai lelongan tak kira lah lelong rumah, tanah, kereta, dan sebagainya..ada yang tahu dan ada yang tidak.. Ok pada sesiapa yang yang berminat untuk mencari rumah baru atau rumah yang murah murah di Negeri Kedah tempat kelahiran apit nie boleh la menghadirkan diri ke satu Karnival Lelongan Awam Hartanah yang akan diadakan di Kulim,Kedah..kawan kawan boleh klik banner di bawah nie untuk direct terus ke website diorang..

Bagi sesiapa yang berminat boleh la hadirkan diri pada karnival tersebut..Dan insyaallah apit dapat berjumpa dengan kawan kawan bloggers di situ sebab kemungkinan apit akan hadir pada hari tersebut untuk menembak picture pada hari tersebut..hehe..

Apit hanya mempromosikan karnival ini untuk membantu kawan kawan yang mahu membeli rumah baru di serata negeri kedah ini. Mana la tahu kot kot ada yang berhajat mahu berkahwin dan mahu mempunyai rumah boleh la pergi usha usha pada hari karnival ini ok! Gud Luck!

*Hartanah yang dilelong sangat murah*

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved