ads

Isnin, 12 September 2011

02 di kuala kedah - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di kuala kedah - Google Blog Search


BLOG KEDAH: 02 <b>di kuala kedah</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Aug 2011 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG KEDAH: 02 <b>di kuala kedah</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Aug 2011 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG KEDAH: 02 <b>di kuala kedah</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Aug 2011 12:05 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG KEDAH: 02 <b>di kuala kedah</b> - Google Blog Search

Posted: 02 May 2011 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

PISAU.NET: 225 Terima Hidayah <b>Di Kuala Kedah</b>,Tinggalkan PAS

Posted: 02 May 2011 01:22 AM PDT


Bekas ahli Pas, Rahaiza Abdul Rahim (kiri) dari Kampung Kubang Panggas mewakili 225 rakannya berikrar meninggalkan parti itu pada majlis penyerahan borang di Alor Setar, semalam.-utusan

Inilah jalan terbaik,daripada kekal menjadi habuan selingkohan politik antara PAS dan DAP,lebih baik tinggalkan puak khawarij PAS yang ternyata menjadi tunggangan rasmi DAP.

ALOR SETAR 1 Mei - Hilang keyakinan terhadap Pas termasuk Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak mendorong 225 ahli Pas Kuala Kedah keluar parti itu dan menyertai UMNO.

Ketua Pas cawangan Lahar Buluh, Ahmad Marzuki yang mengetuai kumpulan itu menyerahkan borang keahlian mereka kepada Ketua UMNO Kuala Kedah, Datuk Latt Shariman Abdullah satu majlis di Kubang Rotan, di sini semalam.

Menurut Ahmad, 60, mereka menyertai UMNO setelah kecewa dengan janji kosong yang sering ditabur pemimpin Pas terutama berkaitan bantuan ketika Kuala Kedah dilanda banjir teruk pada November lalu.

"Pemimpin Pas masuk kampung tabur janji dan buat kami tertunggu-tunggu. Baru-baru ini, apabila 150 rumah rosak teruk akibat ribut ada juga pemimpin Pas datang dan tabur janji lagi tetapi sampai hari ini tidak ada apa-apa pun.

"Yang ada cuma UMNO Kuala Kedah yang sentiasa prihatin nasib rakyat," katanya ketika ditemui pada sidang media majlis tersebut.-Utusan

Di Kuala Kedah Umno bahagian antara yang paling aktif dinegeri ini, bahagian yang di pimpin oleh Datuk Latt Syariman berjaya membuka mata rakyat di Kuala Kedah,bencana alam yang beberapa kali terjadi di sana menyerlahkan siapa yang lebih banyak mengutamakan rakyat apabila di timpa kesusahan.

Umno Bahagian Kuala Kedah dikatakan cukup lengkap dengan peralatan bantuan kecemasan dan bot untuk membantu mangsa banjir.Malah Umno Kuala Kedah dikatakan antara paling aktif membantu mangsa banjir dan bencana alam.

Kerajaan negeri PAS tidak membantu mangsa bencana alam.Barangkali mereka lebih berselera membantu Anwar dan DAP daripada rakyat dan penyokong sendiri.

Alhamdulilah,hati mereka berjaya dibersihkan oleh kekotoran haprak yang selama ini dicanai dengan kencing Anwar dan Nik Aziz.

Pisau kata "ramai yang dah insaf ,terima hidayah buang PAS,anda bila lagi? tahniah tok latt"

Related Posts : berita pisau

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Nadye Zar: dinner @ restaurant idaman kuala in <b>kuala kedah</b>

Posted: 11 Aug 2011 03:56 AM PDT


actually ni entry lama yg aku bru nk update..dh berkurun aku g mkn dkt restaurant idaman kuala yg terletal di kuala kedah niey..xslh aku kitorang pegi sehari sebelum kita puasa kowt...(kn aku dh ckp lma dh)

ok nk dijadikan cerita aku bru dpt gaji and then aku pown hajak la family aku g mkn kt luar..last2 xtw nk g mna so kitorang choose nk g mkn seafood dkt restaurant niey..

emm kitorang g mlm..pas mgrb..kuala kdh dgn rmh aku xda la jaoh sgt..kdai niey ada kt otw kita nk g jetty kuala kdh..kt sblah kanan kalau dari arah alor setar..

kdai dia besar..ada disediakan tmpt parking and variety of seafood is serve here..

msa aku g rmi gla kowt org..and dia pya seafood pown dh hbs padahal xsmpai pkul 9 lgpn..emm laris betol kn..

ha aku g mkn dgn mak and abg aku jea..ayah and adik aku xnak ekowt..rugi gla sih..

suasana kedai luas...selesa..and ok la utk mkn...spa2 g kuala kdh bley dtg kdai nie..as mlm 2 rmi sgt org dtg kn aku order apa yg ada jeala..msa aku g tgk ikan dia semua dh abes..tggai seekor jea.mang aku bernasib baek la..aku amk ikn kerapu kowt...(actually aku xknai sgt ikn nie)

emm mlm 2 kitorang order

1)ikankerapu 3 rasa
2)telur bungkus
3)sotong goreng tepung
4)kailan ikan masin
5)tomyam campur
6)nasi putih
7)juice drinks

emm servis mlm 2 agak lmbt sbb rmi sgt org mlm 2,,,msa mknn smpai perghh terbaik..ikan 3 rasa dia sdp dorh...aku ska..mknn yg laen pown sdp...sotong goreng tepung dia pown sdp..rangup jea..

tgk abg aku niey mkn..excited gla mka kan..

for all the food yg kitorang choose harga dia cumalah RM80 jea..aku mcm xcya lak..murah lorh..sbb ikan dia besar gla kowt..msa aku mkn dkt tanjung dawai with the same food then ikan dia lg kecik drp niey harga dia nk sma jea..so harga mknn kt sini mmg murah k..

so bg spa2 yg xpnh g lg restaurant nie aku rekemen kan dtg la yea..jgn segan..muahaha..

k bye.


p/s-pic aku xda sbb xda org nk tlg snap pic aku..sedih.

BLOG KEDAH: 02 <b>di kuala kedah</b> - Google Blog Search

Posted: 11 Aug 2011 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG KEDAH: 02 <b>di kuala kedah</b> - Google Blog Search

Posted: 11 Aug 2011 05:45 AM PDT

URL Sumber Asal :-

Nadye Zar: dinner @ restaurant idaman kuala in <b>kuala kedah</b>

Posted: 11 Aug 2011 03:56 AM PDT


actually ni entry lama yg aku bru nk update..dh berkurun aku g mkn dkt restaurant idaman kuala yg terletal di kuala kedah niey..xslh aku kitorang pegi sehari sebelum kita puasa kowt...(kn aku dh ckp lma dh)

ok nk dijadikan cerita aku bru dpt gaji and then aku pown hajak la family aku g mkn kt luar..last2 xtw nk g mna so kitorang choose nk g mkn seafood dkt restaurant niey..

emm kitorang g mlm..pas mgrb..kuala kdh dgn rmh aku xda la jaoh sgt..kdai niey ada kt otw kita nk g jetty kuala kdh..kt sblah kanan kalau dari arah alor setar..

kdai dia besar..ada disediakan tmpt parking and variety of seafood is serve here..

msa aku g rmi gla kowt org..and dia pya seafood pown dh hbs padahal xsmpai pkul 9 lgpn..emm laris betol kn..

ha aku g mkn dgn mak and abg aku jea..ayah and adik aku xnak ekowt..rugi gla sih..

suasana kedai luas...selesa..and ok la utk mkn...spa2 g kuala kdh bley dtg kdai nie..as mlm 2 rmi sgt org dtg kn aku order apa yg ada jeala..msa aku g tgk ikan dia semua dh abes..tggai seekor jea.mang aku bernasib baek la..aku amk ikn kerapu kowt...(actually aku xknai sgt ikn nie)

emm mlm 2 kitorang order

1)ikankerapu 3 rasa
2)telur bungkus
3)sotong goreng tepung
4)kailan ikan masin
5)tomyam campur
6)nasi putih
7)juice drinks

emm servis mlm 2 agak lmbt sbb rmi sgt org mlm 2,,,msa mknn smpai perghh terbaik..ikan 3 rasa dia sdp dorh...aku ska..mknn yg laen pown sdp...sotong goreng tepung dia pown sdp..rangup jea..

tgk abg aku niey mkn..excited gla mka kan..

for all the food yg kitorang choose harga dia cumalah RM80 jea..aku mcm xcya lak..murah lorh..sbb ikan dia besar gla kowt..msa aku mkn dkt tanjung dawai with the same food then ikan dia lg kecik drp niey harga dia nk sma jea..so harga mknn kt sini mmg murah k..

so bg spa2 yg xpnh g lg restaurant nie aku rekemen kan dtg la yea..jgn segan..muahaha..

k bye.


p/s-pic aku xda sbb xda org nk tlg snap pic aku..sedih.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved