ads

Sabtu, 4 Februari 2012

02 di jitra - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di jitra - Google Blog Search


yong berada <b>di Jitra</b>/Alor Setar/ Seberang Jaya pada hari ni 10/1/12 <b>...</b>

Posted: 09 Jan 2012 09:00 PM PST

hari ni yong akan berada di Jitra/Alor Setar dan Seberang Jaya..jadi sesiapa yg nak menjana side income and x nak lepaskan peluang bonus RM4500..blh la contact kami..pakej 4500 last hujung january nie..belum terlambat if kekawan berminat..just contact us..




CONTACT :
0174270343 ( Cik Nurul Najaha) (kulim,nbg tebal,parit buntar,jawi)
019-4156087 (Mieza Rmsq) (bandar baharu,parit buntar)
013-7049413 ( Alinac Shoppe) (sg petani,sem malaysia)
019-4884560 (Asniza Ali Amran) (sg petani)
012-4219244 (Oh Bulan/Nor hafizah) (kulim/sg petani)
012-6831948 (Elviara Syuhada II) (tanjung malim)





Full content generated by Get Full RSS.

Rumah <b>di Jitra</b> : Semua Homestay

Posted: 13 Jan 2012 10:40 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Rumah di Jitra. Posted by admin on Jan - 13 - 2012 - 0 Comment. Lokasi kg tok kesop berdekatan sekolah tepi jalan besar bendang di belakang rumah keluasan tanah lebih kurang 6500 kaki sesuai untuk homestay. Contact mat nock ...

TSI Homestay, <b>Jitra</b>, Kedah | Blog Maya Dot Com

Posted: 02 Feb 2012 11:00 PM PST

untuk malam ketiga percutian sponsor ni kami sekeluarga bermalam di TSI Homestay di Jitra, Kedah.
TSI Homestay ni adalah salah satu dari projek home-stay perlis.
homestay ni lebih moden dan memang macam rumah sendiri :)

: : di depan TSI homestay : :

: : playground bebetul depan rumah : :

: : ruang tamu yang bapak hoih luas nya : :

: : ada TV juga : :

: : bukak je pintu dapur, angin sepoi bahasa di samping pemandangan sawah padi yang menghijau : :

: : dapur dengan peralatan memasak yang lengkap : :

: : kalau mau memancing, joran disediakan : :
homestay ni ada 5 bilik.
dan semua pun dilengkapi katil tilam semua.
memang molek benar lah kalau satu keluarga beramai ramai kalau ke jitra, sewa homestay ni.

: : dah aku 3 beranak je, so guna masterbedroom sahaja : :
so korang yang ada plan nak ke jitra boleh sewa homestay TSI ni.
berbaloi baloi.
untuk keterangan lanjut boleh ke blog home-stay perlis.
atau contact cikgu asri di 019 4477475
Full content generated by Get Full RSS.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved