ads

Sabtu, 28 April 2012

02 di sungai petani - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sungai petani - Google Blog Search


Hilangkan stress <b>di sungai petani</b> | Ini Belog Korie

Posted: 28 Apr 2012 10:16 AM PDT

Assalamualaikum dunia !

Kenangan yg lepas adalah sesuatu yg sangat bernilai dan dunia realiti adalah berbeza dengan dunia kebenaran .

Pada 27.4.2012 @ jumaat yg lepas aku telah menghabiskan masa-masa berharga aku dengan kekawan yg sporting habis di sungai petani, kedah. Gerak ke sana menaiki kereta sewa yg dipandu oleh aku dan jannah = sewa 2 buah kereta = myvi dan proton saga. proton saga aku yg pandu dan jannah sebaliknya.

Bergerak dari Alor setar dalam pukul 8.30 pagi dan sampai sp dalam pukul 9.30 jugak r.masuk highway xdalah jauh sangat.. so bawak kereta dlm keadaan steady jea. destinasi pertama kiteorang semestinya tempat shopping yo! sampai sana jea terus cari kedai makan sebab perut dah terlalu lapar.. mungkin pagi di sp masih muda so perut pun sibuk berkocak nak rasa makanan dari sp. cis xguna betul!. jadi kiteorang pun singgah la makan dekat kedai mamak dalam tesco..sambil-sambil tengah tunggu makanan sampai sempat lagi dok main kenyit-kenyit mata dgn tauke mamak restoren.. kononnya harap dapat makan free lah! perhh! last2 bini tauke mamak tu jengel mata kt kiteorang balik.. perh! dasyat! kalah mata sparta jong kook! haha.. ok aku gurau ;)

Penat la nak cakap banyak walaupun xkeluar suara aku pun kat sini. jadi persilakan diri anda untuk usha gambar aku bercuti di sungai petani bersama kekawan kolej . 


Peace ! bye.

See u next entry!

 aku dah busy dengan study week minggu depan. 7/5/12 aku  dah start final exam. 

Shitt! aku asyik nangis jea bila tengok kdrama love rain dan king two heart !



c u next time

www.tips-fb.com

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved