ads

Khamis, 24 Mei 2012

02 di kulim - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di kulim - Google Blog Search


BLOG KEDAH: 02 <b>di kulim</b> - Google Blog Search

Posted: 22 Apr 2012 04:26 AM PDT

URL Sumber Asal :-

wedding fatheen GM3 and dr.k <b>di kuLim</b> - CIK GOJES - Yes

Posted: 22 Apr 2012 04:27 AM PDT

picture credit to AZZUHRIE *officiaL photographer cover wedding photo kak fatheen*
hamekkkkk...hari tuh kemain ramai Lagi kan mintak upLoad Lagi gambar wedding kak fatheen and abang khairuL, so kaLi nie CG pon share Lah ngan hangpa sume some of the picture during majLis di kuLim puLak *kemain pakai hangpa bagai...motiff sangat kanzzz* tapi maaf Lah yea, gambar2 during majLis takdeLah banyak sangat sebab kami rombongan cik kiah dari sebeLah perempuan nie semangat nak pusing2 GEORGE TOWN *weeehoooo*
so, entry kaLi ini kemungkinan besar penuh dengan gambar2 during majLis and picture2 menggedik ketika jaLan2 cari pasaL sekitar kedah dan penang *hikksssss* check diz out :)

tu jee Lah gambar sekitar majLis yang sempat dirakamkan *eeewwwwaaahhhh* haa, Lepas nie more on gambar camwhore dan sekitar jaLan2 kat negeri orang nie...hikksss~ by the way, aLhamduLiLLah....majLis di kuLim pun dah tamat dengan meriahnyee...terima kasih kepada keLuarga abang khairuL atas Layanan yang sangat2 mesra dan sangat2 menjaga kebajikan kami semua...maafLah yea, famiLy kami nie memang over meriahnyee dari gossip masa makan sampaiLah sesi fotografi sampai ke daLam biLik pengantin nyee pun !! ape2 pun, makanan and majLis di kuLim memang awesome sangat Lah !! thank you KULIM *tepuk muah2 sket*

masa kat batu feringgi maLam tuh, kemain konon tahan diri tak nak beLi ape2 sebab takde duit kononnyee *kononnyee Lah kan* tapiiii...ape yang terjadi adaLah memborong jugaaaaakkkk *ini Lah pompuan kan ??* tapi CG tak borong banyak pon sebab memang tengah sengkek Lah kan...nak mintak ENCIK AYAH memang tak Lah kan...pape pon, sesi tawar menawar memang syok diLakukan biLa bawak bapak sedara encik poLis operasi *yang seLaLu buat rampasan barang2 tiruan kat area tuh* sebab harga juaLan akan runtuh hampir 80 % ...hurrrmmm, nampak gayanya memang akan datang Lagi untuk shopping next time...

ape2 pon, 3 hari di kedah adaLah sangat2 menyeronokkan dan meninggaLkan banyak memori manis *awwwuuummm* kemain Lagi....makanya, cukup2 Lah mood berLibur nie and mariLah muLa memerah otak kembaLi...hikhikhikhik~

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved