ads

Selasa, 6 November 2012

02 di kuala kedah - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di kuala kedah - Google Blog Search


This Is Our Story: Makan Angin <b>di Kuala Kedah</b>

Posted: 26 Aug 2012 07:25 PM PDT

terus ajak family keluar makan angin
ialah bila dah sampai sini mesti la nak jalan-jalankan
takkan la nak terperuk di rumah jea
kecewa la skit sebab tak dapat pergi ke Pasar Rabu - dah tutup
jadi member adik - Aliff ajak makan di kuala kedah
sambil tu boleh la tengok pemandangan malam di tempat orang
tapi sebelum pergi ke mana-mana
menjeling jugak kami semua mencari kedai kasut
masa di hentian semenggol
mak aku boleh main sarung jea kasut orang lain
jadi kesudahnya mak aku pakai kasut sebelah lain
hehehehehhe memang kena sakat dengan kami semua
nasib baik la ada sebuah kedai kasut bata masih buka lagi
rata-rata pukul 8pm di kedah nie kedai banyak sudah tutup
perghhhh memang tak meriah la
ialah awalnya kedai dah tutup
masa kami nak pilih-pilih kasut pun
pekerja kedai sudah tarik muka
ialah malas sudah nak melayan pelanggan
aku dari nak beli kasut baru
terus lepak di luar sahaja
biar mak dan lini yang sibuk beli kasut
umar naik motor saper ntah
mulut tu dok bising buat bunyi enyin motor

alamak muka banyak jerawat plaks

hahahahahhaha nie la kasut yang mak aku silap sarung tu
kasut mak aku crocodile tu
mak cakap masa dia sarung tu memang tak perasan

memang sedap gila la lauk yang di masak
kami pilih menu set : RM77.00 x 4set = RM308.00
@ikan kerapu masak harimau menangis
@ sayur kailan goreng belacan
@ tom yam campur - perghhh memang tangkap gila sedap
kalau kat sg.buloh confirm kena charge RM100 lebih
betul kan..(angguk jea kepala korang tu)
kami pusing-pusing sekejap
sampai rumah pukul 2 lebih
apa lagi terus landing dan tak ingat apa dah
thanks cham belanja makan malam

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved