ads

Selasa, 4 Disember 2012

02 di langkawi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di langkawi - Google Blog Search


Sweet Memories 0f MWM&#39;s: Mggu ke2 along berada <b>di langkawi</b>...

Posted: 25 Nov 2012 06:09 AM PST

Hari ini babah dah sound mama, dgn pertanyaan bila along nak balik ni mama? Hehehe tu yg katakan sikap seorg bapak.. dia akan bercakap juga akhirnya apa yg dia rasa...sikap seorg mak dia akan terus2 bercakap apa yg dia rasakan tak tunggu2 dah. Mama rindu dr hari pertama lagi, tapi babah buat dekkkkkkk jeee.... tapi mlm ni soalan tersebut dah terkeluar dr mulut babah. Mama suka menyakat babah, terus kata awat babah rindu along ka? babah jawap ya la nama pun anak....hehhehee so sweet.. Entah la mama nak pekeras suruh balik pun dok pikiaq kelas swimming tak habis lagi.. nanti rugi lak fees nak kena bayar tapi belajar tak habis pun.. Tak palah tahan jelah lagi, along cakap dia nak duduk sampai habis mggu ni ja. Apa2 pun tgk mggu depan mcm mn, lagipun awal bulan 12 kelas tusyen dekat teacher maliga akan bermula semula so nnti mau tak mau along kena balik juga.

Jom layan pic along dr sana sebahagian sahaja yg disave dr fb mama dicopy dr whatapp acik utk mama....

acik hantaq pic along tengah tolong susun kerusi tanpa disuruh oleh sesiapa pun... tak pa belajaq buat keja esok tak la malas sgt...Acik tunjuk brand masrom sup utk mama buat sendiri bg kat angah...sbb angah ni suka sgt masrom sup pizza hut....sambil along dok melayoq buah durian walhal kat umah kita pun dah nak termuntah pun mkn durian...hehheeee
Posted via DraftCraft app

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved