ads

Ahad, 9 Disember 2012

02 di langkawi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di langkawi - Google Blog Search


*mai nak cerita*: BerWinter Sonata <b>Di Langkawi</b>

Posted: 07 Dec 2012 11:18 PM PST

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^
Sebelum ni M Cuma tayang pict suasana Festival kat SINI, SINI & SINI.. So ari ni nak tayang2 sket pict Khalish, M ngan My Mak plak..Bleh kan,.x jemu kan..kan..kan.kan..kalau jemu baca entry lain na..muahahahahaa:p
Tetiba rasa cam Yoo Jin kat Nami Island plak..hik hik hik..
Tapi my Jun Sang x dak sb keja hu hu
Cer tengok aksi Khalish yang dok melaram sakan ngan spek mata itam tu..dia rembat yang Pak Su dia la tu..ha ha kemain, nak bergaya la konon.
Sesapa yang nak merasai suasana Naminara kat Langkawi bleh la pi Oriental Village hokayyss...sure rasa cam kat Korea tapi x dak salji la kan time cuaca panas camni..Yang pastinya, Snowman yang Khalish pegang tu sure x cayaq walaupun time panas terik..
p/s: Ada tak blogger yg bercuti kat Langkawi skang ni? Jom kita jumpa kat Oriental Village..

Awie Nafikan Bertumbuk <b>Di Langkawi</b> | ROTIKAYA

Posted: 08 Dec 2012 06:32 PM PST

Macam dejavu bukan? Ya — kerana sekitar hujung tahun 2011 yang lalu kisah pergaduhan Awie di Pulau Langkawi mencuri perhatian ramai peminat & juga media.

Ketika itu, Awie mengakui yang ada wujud salah faham namun tidaklah bertumbuk seteruk yang di'sampaikan oleh mereka yang tidak tahu kisah sebenar yang berlaku.

Kosmo! melaporkan yang ada kisah terbaru mengatakan Awie sekali lagi terlibat dengan pergaduhan di Pulau Langkawi dan selebriti ini lantas menafikan tuduhan itu.

"Saya sekarang ini tidak ke mana mana kecuali mengadakan persembahan di Kelantan dan Ipoh. Pulau Langkawi sudah lama saya tidak jejak kerana tiada kesempatan"

"Saya kurang pasti kenapa orang masih kaitkan saya dengan cerita ini. Baru-baru ini di Ipoh, ada orang kata saya jual dadah, senjata api dan terlibat dengan pelacuran serta gangster"

Namun jelas Awie, ada kemungkinan perkara sebegini timbul kerana tindakan beliau membuka sebuah kelab hiburan di Ipoh & sejak itu orang mula memfitnah juga menipu beliau.

"Hak manusialah mahu bercakap dan saya tidak boleh hentikan. Saya bersyukur ada orang masih ingati saya dengan cara baik dan buruk. Maksudnya saya masih hero," tambah Awie lagi.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved