ads

Isnin, 17 Disember 2012

02 di sungai petani - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sungai petani - Google Blog Search


Apa sudah jadi <b>di Sungai Petani</b>? | Sozcyili

Posted: 17 Dec 2012 09:17 PM PST

Dasat. Dasat. Aku tatau nak cakap apa. Aku baca je la cukup. Ini ada orang share info. Katanya just sharing.

Salam, just nk share something, kt sg petani ni tgh jd lebih kurang rusuhan kaum jgk la, antara india n melayu, kelmarin dulu ade geng india belasah bdk2 melayu di kawasan flat paya nahu, kwn sy pn kna belasah smpai kna operate cedera parah, kiranya kt sini bdk2 kt sini takut kuar malam takut terserempak dgn geng india, sorg bdk melayu da meninggal dah smlm, kesian...geng india ni diorg merayau cr mangsa mcm mengganas la, smpai ade yg kne pukul tinggal nyawa2 ikan...kami pn takut nk kuar mlm kt sini...rs mcm teruk sgt tp of course la bende ni xkn keluar kt mane2...just sharing.
  • Smlm pn polis duk berkawal kt pintu masuk taman ria jaya sb ade maklumat geng india tu nk pg bakar surau & masjid...
  • Ade gamba kwn sy yg kne belasah tu tp xberani nk share..dir br lps operate smlm, xtau la ape jd kt die

    Kes gaduh melayu india ni mmg lama dah since thn lps rsnya, start rsnya psl bdk melayu ni bakar 4biji motor bdk india, psl ape xtau, so berlanjutan smpai skrg...dgr cita FRU n geng melayu penang tgh stanby nk dtg sp klu mkin teruk...
    • Geng india ni dtg sekali ramai naik moto n kereta, klu terserempak dgn bdk melayu naik motor diorg tendang n belasah pkai samurai, parang kayu & kayu besball, pnh kne kt officemate pnye anak sedara hrtu, smpai tinggal nyawa2 ikan...terukla skrg keadaan...huru hara
    • Diorg akn serang time kul 12 mlm ke atas, mcm kwn sy kne tu kul 3pagi

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved