ads

Khamis, 31 Januari 2013

02 di merbok - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di merbok - Google Blog Search


M a s A z i m a h: Tahun baru ku kini <b>di merbok</b> :)

Posted: 31 Dec 2012 06:46 AM PST

ini pertama kali buat entry tulis tajuk dulu baru tulis isi dia. tah pape kan tajuk? ni kalau sape2 baca, mesti kene bahan kan. walaupun dalam hati je. ohmaiiiii T_T

sambil menaip sambil makan m&m kawan bagi, perisa peanut. rasa dia macam makan coklat apetah tu yang dalam plastik kaler merah tu. lupa lah nama dia :( hahaha tapi takpaaa coklat ni pun orang belanja. mahaiii tau dak dia beli, ada harga kat plastik coklat tu. sedih tengok nya Y_Y

rasa kelakar sangat bila tulis ni. macam tah papeeee je. nak cakap apa pun taktau. nak sembang dengan orang, sini mana ada orang. oh lupa. ni dah malam. esok ada kelas pagi. nak kene iron baju, tapi tu kerja last-last sebelum tido. sebabtu bila iron baju, selalu tak perfect pun baju tu hilang kedutan. buat kerja sambil lewa je~ pernah aritu buat kerja apa tah sambil baring, pastu mama kata "cubalah buat kerja sambil duduk" hahahahha terasa taww kat situ. makan pun nak sambil baring jugak. mengada much kan?

ni nanti sebelum tidur nak tengok bimbi dan bonni lah. fon tengah cas. harap2 boleh tengok movie tu pastu baru tido. penat sangat lah harini. dengan tidur tak cukup nya. haiyaaaaaa

macam biasa lah, ni entry tahun lepas. kejap lagi kalau post lambat sikit je, dah jadi entry tahun depan. sekejap je masa berlalu. dah nak masuk tahun baru.

apa yang paling aku menyesal penah buat selama ni? taktahu lah. kalau nak kata pasal study, smua rasa nya okay. walaupun aku ni bengap lah jugak sikit. dengan slowww nye lagi lahmak haiii kawww haaa nasib baik last2 minit ada jugak effort nak belajar betul2. takut betul dengan sem 4 ni T_T nampaknya bukan honeymoon semester dah kali ni :( kene struggle lagi teruk dari sebelum ni. subjek yang belajar semua susah gilerr nak ingat. faham tu faham. tapi kalau dah keturunan makan kepala ikan kan, payah betul lah nak menghafal ni. hm takpa, kita cuba yang terbaik k? hehehe

hye semua orang~ rasa kelakar tak aku cerita macam tah pape niii. esok lusa kalau ada yang kata, i read ur blog. rasa kelakar nyeeeeeeee :p tadi pon ada yang kata dia baca apa tulis. ape lahhhh lawak sangat. sanggup nah kau baca semua ni :D aku pun taktau nak tulis semua ni untuk sapa baca. kalau gambar? ada banyaaaaak gambar. tapi takde masa nak bubuh watermark bagai. cemana nak upload kan. tengok lah nanti kalau ada permintaan baru lah bubuh. tu pun kene usahakan jugak tu. hahaha

ini kalau pakwe baca mesti kene gelak ni. buang tebiat aku meroyan sorang2 kat sini Y___Y
banyak sangat pulak emoticon sedih, nangis dekat sini. macam bosan kan? huhuhu entah lah. memang tengah bosan. ok, time to iron baju. *padahal pegi tengok bende lain*

selamat menyambut tahun baru masihi semua :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved