ads

Selasa, 5 Februari 2013

02 di kulim - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di kulim - Google Blog Search


Sambutan Maulidur Rasul 1434H Anak Kelantan <b>di Kulim</b> Meriah

Posted: 24 Jan 2013 09:12 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Perarakan diketuai imam surau iaitu Ustad Asri dan Ustad Radzi bersama penduduk setempat dan anak-anak Kelantan di Kulim. Kedua-dua iman surau Taman Emas/Taman Perak mengucapkan ribuan terima kasih kepada ...

PANASS!! Anwar Kata Tarian Bogel <b>Di Kulim</b> Hal Kecik!! ~ Kedah Ke <b>...</b>

Posted: 05 Feb 2013 07:18 PM PST



PKR sebuah parti berbilang kaum. Melayu, cina dan india. Namun nominan parti adalah melayu. Ketua parti orang Islam (setahu Mc la). Hampir 70% ahli PKR adalah melayu, tapi belum tentu Islam. Sebab PKR ni pluralisme dan menyokong kebebasan beragama.

PKR juga menyokong LGBT, satu pertubuhan khas untuk menyokong seks songsang. Mereka memperjuangkan keperluan seks lesbian, gay, pondan dan biseksual. Kata PKR, mereka ini juga manusia, jadi keperluan mereka perlu dijaga.

Jadi apa nak heran sangat dengan tarian separuh bogel di Kulim ni. Itu pun korang nak bising ka? Nama PKR dah sinonim dengan seks bebas. Setakat separuh bogel ni takdak hal la. Kalau PKR menang, nak buat konsert berbogel pun nescaya akan diberi lesen.

Kalau tak percaya tengok apa Anwar cakap pasal tarian separuh bogel ni..

Wartawan tanya dia jika berlaku perkara yang kurang sopan, parti itu akan mengambil tindakan terhadap mereka yang bertanggungjawab ke? Malah  ditanya apakah bentuk tindakan yang bakal dikenakan, Anwar kata:" Tak tahu lagi apa tindakan, tapi kalau ronggeng sikit-sikit nak ambil tindakan apa bendanya?

Bagi Anwar benda ni kecik, hal habuk, boleh sapu simpan bawah karpet. Ada apa hal dengan separuh bogel? Anwar siap berbogel satu Malaysia tengok, setakat separuh bogel ni, bukan satu kesalahan.

Kalau rasa nak tengok tarian tiang dapat lesen, konsert bogel ada di Malaysia, dan perkahwinan diantara lesbian dan gay. Silalah UNDI PKR!!


McTheory:
setakat main punggung tu.. ada apa hal?

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved