ads

Jumaat, 1 Mac 2013

02 di baling - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di baling - Google Blog Search


Seharian <b>di Baling</b> | mknace unlimited™ | the colours of life

Posted: 24 Feb 2013 03:57 AM PST

Lama tul entry ni dok bersarang lam blogger. Tak post post jugak. Hari ni pun paksa diri untuk menulih dan tekan butang post pasai pekan rabu minggu lepaih kat baling. hahaha... tu yang dok kata dah lama bersarang lam blogger. tinggai nak tekn butang post ja.

So, rabu lepas pakat keluaq pi pekan rabu macam biasa la. ni ja hari yang ada untuk aku enjoy kat baling. khamihnya dah mula nak sibuk kat aloq setaq dah.

Macam besa, gambaq gunung belakang rumah aku memang tak lepaih dari lensa kamera henpon aku nih. Tapi sesambil tu ambik gak gambaq rumah aku ni.


macam besa, makan nasik lemak ikan masin dulu. tempat lain mana nak jumpa lagu ni

gambaq kucin meeting pun kena snap jugak. ketua dia kata nak boh lam laporan minit mesyuarat dia. kakaka.

jom kita merayau satu pekan. cari tudung budak.

dah nama cari tudung. kedai tudung ja la yang dia pi. muka tak puah hati ja. susah nak cari tudung budak yang lawa ni.





belacan pun dah tak tengok, tudung punya pasai




dah sampai destinasi tumpuan


sambil sambil dok tunggu, harusla ramai yang kena masuk blog aku ni. kekeke







sikat rambut seladang pun ada tu






ni pun satu lagi target nak beli. ikan bilih

sukanya muka mama. seronok pasai yang juai pun terkejut kami beli sekelo. ya la. orang setempat jarang beli banyak banyak kecuali nak buat kenuri.








lagi tak jumpa, lagi tu la dia dok cari
























Dah setel beli tudung semua kami pakat balik la. Sekali pastu, pakat keluaq balik pulak sebelah petang. merayap lagi. cari kuih kuih sikit. jalan jalan sikit.


















Pastu, siap pi berjalan melawat tadika asraf ngan asmah. boleh tahan gak la. kalau nak banding ngan johor, cam nuri la.









gunung baling lagi. tapi ni nak amik gambo burung pulang petang.


ziqri seronok dok kat baling sebab ada paksu.


Enjoice...Sharing is power!!!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved