ads

Isnin, 11 Mac 2013

02 di sik - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sik - Google Blog Search


Pen Biru Pen Merah: DURIAN CREPE <b>DI SIK</b>, KEDAH.

Posted: 28 Nov 2012 01:08 PM PST

PEACE BE UPON YOU.... Setelah lama tak menjenguk blog yg dah bersawang ni..tetiba ada plak iklan..hehehe... tumpang iklan DURIAN CREPE yang sgt meletops skang ni..buka FB ka..blog ka..konpem adalaaa... al-kisahnya, kalau di Sik ni..susah nau nak mencari durian crepe ni...so, aku amik inisiatif dab grab peluang yg ado ni dlm cuti sekolah menjual mende alah yg hot ni...
       Lai..lai... utk penduduk yg dok SIK, yg teringin  nak makan DURIAN CREPE SIK,  mai sms kat no aku 014 250 9664. Aku tak buat delivery..tapi boleh jumpa di tempat yg ditetapkan pada waktu yg ditetapkan...SMS nama, kuantiti dan bila tarikh yg Uols nak mkn DC ni.. oh ya harganya RM10 untuk 5 biji bantai yg gemoks ni..hehehe....cthnya: NONI, 2 KOTAK 2DIS.

-----> specialty kat DC ni, filling dia bukan semata2 freshcream yg digodek2 smpai kaku tu...ado laie resepi rahsia yg diolah oleh aku..skit yo olahnya tp raso eyyy..totap berbiso...cer try dulu weiiiiiii....


Thanks for reading. If you like, please hit LIKE.TQ :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved