ads

Khamis, 4 April 2013

02 di padang serai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di padang serai - Google Blog Search


14 Puluhan Ribu Hadiri Ceramah Hairie Othman <b>Di Padang Serai</b>

Posted: 16 Feb 2013 11:30 PM PSTPatutlah bekas aktor bertukar politikus, Hairie Othman dikatakan tidak mendapat bayaran ceramah lumayan seperti apa yang diperolehi oleh Abby Abadi. Auranya tidak ada untuk menarik penonton ramai menghadiri ceramah PGayR. Mungkin juga Abby Abadi mempunyai kelebihan "body" yang berjaya menarik Pak Lebai-Pak Lebai PAS untuk setia bersamanya di pentas ceramah.
Ceramah ini diadakan semalam di Padang Serai, Pulau Pinang. Walaupun dengan kehadiran dua peguam penyebuk, N Surendran dan Latheefa Koya, kehadiran pada malam semalam hanya mampu menarik lebih kurang 100 orang sahaja. Cukuplah tu. Orang bagi ceramah, depa pun nak bagi ceramah. Elok lain kali buat ceramah berkelompok sahaja atau ceramah dari rumah ke rumah. Tapi perasan tak, di mana ada Surendran, di situ pasti ada Latheefa. Sudah jadi macam pasangan duet pula.

Bagaimana N Surendran Hendak Jadi Calon <b>Padang Serai</b> <b>...</b>

Posted: 01 Mar 2013 08:30 AM PSTDi mana ada S Surendran, pastinya di situ ada Latheefa Koya. Agaknya mereka berdua ni asyik masyuk bercinta kot? Tidak terlepas kedua-dua merpati sejoli ini turut mengadakan ceramah di Padang Serai, Pulau Pinang semalam. S Surendran yang diwar-warkan akan menjadi calon PRU-13 untuk parti PGayR di DUN Padang Serai semalam ternyata hampa. Manakan tidak, kehadiran penonton hanya sekitar bawah daripada 100 orang. Itupun termasuk jentera parti. 
Ingatkah kita bagaimana Latheefa Koya dan S Surendran pernah membangkitkan isu mengenai kematian suspek penjenayah, Sugumar? Kenapakah mereka berdua berdiam diri apabila dua anggota VAT69 meninggal syahid kerana mempertahankan negara, di dalam pertempuran di Lahad Datu semalam. Kenapa langsung tiada sebarang kenyataan daripada mereka berdua? Apakah nyawa bagi suspek penjenayah lebih berharga daripada dua pahlawan negara?

1 MALAYSIA: Ceramah Hairie Othman <b>Di Padang Serai</b> Kurang <b>...</b>

Posted: 17 Feb 2013 04:30 AM PST

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved