Rabu, 24 April 2013

02 di pokok sena - Google Blog Search

02 di pokok sena - Google Blog Search


PANASS!! Sahlan Nasution Yakin Rampas <b>Pokok Sena</b> Dari <b>...</b>

Posted: 22 Apr 2013 05:37 AM PDT


Siapa Dato Sahlan yang menjadi lawan kepada Mahfuz Omar di Pokok Sena? Apa kelebihan beliau? Apa beliau akan lakukan jika dapat merampas parlimen Pokok Sena dari tangan badut Pas si Mahfuz Omar?

Rasanya beliau dah jawab dalam video dibawah,

Berdasarkan petunjuk sokongan yang di perolehi dari penduduk Parlimen Pokok Sena ketika hari penamaan calon pada 20hb yang lalu, Dato' Sahlan Ismail Nasution begitu yakin dapat merampas kerusi Parlimen Pokok Sena (P008) dari Mahfuz Omar, mampu merampas DUN Bukit Lada serta DUN Bukit Pinang dari PAS dan akan mempertahankan DUN Derga yang di menangi BN pada PRU12 yang lalu.

Bagi Dato' Sahlan, siapa pun yang di calonkan PAS, ianya tidak menjadi masalah atau halangan baginya kerana Dato' Sahlan yakin bahawa sokongan dari pengundi BN, pengundi atas pagar dan segelintir pengundi PAS sudah berjaya di perolehinya di Pokok Sena berdasarkan gelombang kebangkitan rakyat menyokong BN di Kedah.

Selain dari itu " Aku Janji BN Kedah PRU13 " juga memain peranan menarik sokongan penduduk di Parlimen Pokok Sena di PRU13 ini setelah penduduk di Parlimen Pokok Sena begitu yakin bahawa BN mampu menunaikan janji-janji yang telah di lakukan berbanding janji Manifesto PRU13 dari Pakatan Rakyat Kedah.

Sokong dari penduduk di Parlimen Pokok Sena pastinya akan di terjemahkan melalui bentuk undi semasa hari pembuangan undi yang akan berlangsung pada 05 Mei ini.


Makk aii.. diantara profile Dato Sahlan dengan Mahfuz Omar, umpama langit dan bumi. Umpama malaikat dan syaitan. Sudah tentu anda tahu yang mana malaikat, dan yang mana syaitannya! he he..

McTheory:
Masih nak pilih Mahfuz Omar? Pilih dengan bijak untuk masa depan kita!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan