ads

Isnin, 15 April 2013

02 di tanjung dawai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di tanjung dawai - Google Blog Search


Photo essay: Hitam putih <b>di Tanjung Dawai</b> Kedah

Posted: 09 Apr 2013 06:34 AM PDT

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

<b>di</b> situ <b>tanjung dawai</b> - SimPLy faRah...

Posted: 25 Mar 2013 07:51 PM PDT

"ku ukir namamu di awang gunung jerai
disaksikan laut daun nyiur melambai
jauh pandangan permai di situ tangjung dawai
terkenang peristiwa cinta kita terurai..."
hahaha..ni lagu cinta pantai merdeka...korang ingat tak...?...ada nama tanjung dawai...dan weekend hari tu cik farah pestaim pergi tanjung dawai sebab attent kenduri kawen sedara kat sungai petani...biasalah bawa golongan para ibu ni mmg suka sangat diorg ni nak membeli ikan kering la udang kering la....sotong lah....so layanzzzz...
  mama and kak ah sedang membeli belah ...gilerr semangat...


 dan ni time cik farah nak enterprem juga
oh...yang ni nak tunjuk ladybug baru cik farah....peneman cik farah kat opis...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved