ads

Rabu, 22 Mei 2013

02 di sungai petani - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sungai petani - Google Blog Search


Kelas Blogging <b>di Sungai Petani</b> | GLAM Utara - Premium Beautiful <b>...</b>

Posted: 17 May 2013 09:07 PM PDT

Hai uols...
Today Jat berpeluang belajar blog dengan leader, Yong & rakan-rakan kongsi yang lain dari Utara.. Yang bestnya kelas blog ni adalah secara PERCUMA.. what? Percuma? YES ! PERCUMA.. Can u imagine, kalau kita nak belajar buat emel di luar sana pon, kena daftar around RM100 untuk beberapa jam sahaja.. Tapi dalam GLAM, kita belajar emel, blog, instagram, google, hanyalah percuma..

Before ni Jat memang dah ada blog sendiri tapi ala-ala diari je, n belajar pon sendiri.. So tak semua ilmu yang Jat ada, just google je la.. Tapi harini banyak ilmu yang dapat n semua bab-bab baru... So dapat lah Jat  kongsikan ilmu ni pada rakan-rakan yang lain.. Buat sehabis baik!!

Anyone yang berminat nak belajar blog secara percuma, do contact me 012-4219244/013-4116265 ( fiza)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved