ads

Ahad, 9 Jun 2013

02 di langkawi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di langkawi - Google Blog Search


Jom Duck Tours <b>di Langkawi</b> - Sharing is Power

Posted: 05 Jun 2013 02:22 AM PDT

Nak citer sikit mengenai aktiviti yang kami lakukan semasa di Langkawi. Jom kita pi Duck Tours.
Ianya boleh didapati di Oriental Village, dekat dengan cable car. By the way, untuk satu famili, kosnya adalah RM120.
Sebelum ni harganya RM100, entah macam mana package untuk 2 dewasa 2 kanak-kanak dah tiada.
Ni le serba sedikit mengenai duck tours.
Memang seronok betul Afiqah dan Danish berada di dalam bot / kenderaan ni.
Yang seronok adalah apabila ianya berada di laut. Kalau kat darat tu biasa le macam kita naik van besar yang terbuka.
Seronok gak dapat tengok rumah api ni.
Pemandangan dalam laut memang cukup cantik.
Dari dekat memang satu pengalaman yang mengujakan dapat tengok rumah api ni.
Boleh juga tengok jeti dengan kapal / bot nelayan.
Ni le keadaan dalam bot tu. Besarnya kapal yang putih tu. 
Agak-agak siapa le yang punya kapal-kapal yang besar tu.
Teringin juga nak naik kapal besar ni.
OKlah setelah hampir 45 minit settle semuanya. Memang satu pengalaman yang menyeronokkan dapat naik duck tours.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved