ads

Khamis, 27 Jun 2013

02 di pokok sena - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di pokok sena - Google Blog Search


THE DUKE&#39;S BLOG: BUDAK PAS <b>POKOK SENA</b> TERLOLONG <b>DI</b> <b>...</b>

Posted: 24 Jun 2013 11:37 PM PDT

Aku difahamkan seramai 31 orang ditahan polis semalam sebab buat kacau kat depan Parlimen. Dan aku yakin, salah seorang dari depa tu adalah anak buah "Mahfool Bean Omaq" yang diimport khas dari Pokok Sena...
Depa kena tiarap tepi jalan dan diangkut ke balai beramai-ramai. Lepas kena marah dengan polis, maka banyak la soal jawab. Maknanya, depa tidur lokap la kot semalam.
Tapi Mahfuz? Dia segak bergaya angkat sumpah. Lepas gebang dua tiga patah kata, dia makan-makan kat coffee house di Parlimen. Borak dan sembang sakan dengan pemimpin BN. Sekali sekala terburai riuh dia ketawa besar...buat lawak "Mr Bean" la tu kottt...
Lepas tu Mahfuz balik ke hotel la kottt... tidoq di atas katil empuk berhawa dingin. Ada dia jengok anak buah dia kat lokap di balai tu? Anak buah dia tidoq lokap, dia tidoq kat hotel sedap-sedap... 
Itu la Pesuruhjaya PAS Kedah merangkap Naib Presiden PAS. Apa yang dia dok kata sebelum ni semua wayang belaka... PRU13 tipu kononnnn... last-last dia jugak yang dok sengih-sengih angkat sumpah depan YDP Agong... 
Orang macam tu pun hangpa percaya? Orang yang tak lulus SRP lagu tu pun hangpa dengan mudah tertipu? Bukan apa... aku kesian kat anak-anak buah Mahfuz tuuu... Semuanya perjuangan palsu.. Kalau depa balik buat bendang kat Pokok Sena tu lagi banyak faedahnya...kan? kan? kan?

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved