ads

Khamis, 4 Julai 2013

02 di sik - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sik - Google Blog Search


Jalan-jalan <b>di Sik</b>,Kedah. | Silampuneon

Posted: 29 Jun 2013 02:47 AM PDT

Assalamualaikum..
Harini pagi pagi maen beskal, lepas main basikla terus duduk dapur tak keluar keluar. Sekarang ni tengah tunggu biskut siap masak sebenarnya. So sambil sambil tu tangan ringan je nak update benda yang dah basi :p
Gambar gambar ni diambil masa saya jalan jalan kat kampung kawan saya, Aqilah bulan lepas. Lokasi rumah dia kat Sik, Kedah. Inilah rumah kawan yang paling jauh saya penah datang. Siyesly..jauh gila. Walau jauh tapi hati tetap excited. (maklumlah nak lari dari hiruk pikuk KL)
Sebenarnya niat hati nak ke sana pun nak relek relk je. bukan nak jalan sangat. Penat tuan rumah layan saya..naik segan kawan saya sebab kat situ mmg takde tempat menarik sangat...tapi tak kesah la, Alhamdulillah, dapat jugak hirup udara segar kat Sik ni kan ? :)

Dapat la singgah isi petrol paling popular kat kedah tu, BuroqOil
dapat tengok hutan
tengok rusa,
tengok tasik pedu,
tengok ladang anggur
tengok ladang strawberry
pergi pasar malam sik
pergi pekan sik
makan kuey tiow thing
makan karipap inti anggur !
dapat minum air anggur fresh dari ladang anggur hahaha.
haha
paling best
tengah musim buah kuinin !
makan buah kuinin :)

Terima kasih sangat sangat aqilah and family sebab sudi bagi saya tumpang sekejap dan layan kerenah saya :) Hehehe..Alhamdulillah moga Allah sentiasa memberkati kita semua ye :)










thaks to all. alhamdulillah.
jom, saya nak pi shah alam ni.. nak tengok anak buah baru lahir :) ni yang keempat !

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved