ads

Jumaat, 13 September 2013

02 di sungai petani - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sungai petani - Google Blog Search


Rian Azianti: Today Last Day <b>di Sungai Petani</b>

Posted: 07 Sep 2013 06:35 AM PDT

Esok dah nak balik Araustralia. Wuhuuu. Malas pun ada bila fikir nak kena bangun awal pagi bersiap dengan mata merah konon mengantok lepas tu pergi kelas and so on. -.- Rasa macam nak pegang pen pun tak larat. Sebelum ni kemain rajin beli macam-macam buku nota sebab fikir "bila study nak tulis short note kat mana?" Cis. Padahal bila hujung sem belek balik buku, ada la kot dua tiga muka surat je yang bertulis.
Setiap semester pada mulanya mesti semangat "nak bergaya sikit, nak belajar rajin-rajin" sebab nak bagi nampak "cantik cerdik" tapi mai tengah semester or hujung-hujung semester mesti.... -.-" nak bangun pun malas, hentam pakai Tshirt sudah laaa. Buku? Alaaa, catat dalam handphone dah laaa. Nampak tak semangat tu dah takda. Dah hilang. Normal la tu kan.
Ahh. Malas nak bebel panjang-panjang.
Esok akan start gerak ke Arau. So, wish me luck untuk semester ke-4. Pejam celik pejam celik kejap je kan dah semester 4. Lagi 1 semester kat Arau lepas tu praktikal. Wuhuuu. Tak sabar rasanya nak habiskan. Tak mudah nak belajar sebenarnya *geleng kepala* stress tekanan semua ada. Anyway, semoga Allah permudahkan everything. Thank you Allah sebab bantu saya sampai tahap ni.
Nota ringkas: Good luck for me and my friends :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved