ads

Khamis, 24 Oktober 2013

02 di sungai petani - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sungai petani - Google Blog Search


Nasi Kukus Terbaik <b>di Sungai Petani</b> - fatinzaini&#39;s territory

Posted: 02 Oct 2013 07:58 PM PDT

Assalamualaikum dan salam semua.
Sedang mencari lokasi kedai makan yang terbaik di Sungai Petani, Kedah??? 
Suka makan nasi kukus?? 
Tercari-cari di mana yang paling best dan sedap??
Ya, fatin ada satu tempat yang share dengan anda semua. Sebab fatin salah seorang daripada penggemar nasi kukus. Ingat lagi dulu time belajar kat kolej. Dalam seminggu mesti kena beli jugak nasi kukus ayam berempah. Sedap!!! Suka!!!
Jadi bagi yang mencari sekitar Sungai Petani, boleh datang singgah di Aroma Nasi Kukus
Menu boleh pilih sama ada di makan dengan :
*daging salai masak lemak cili padi
Semua menu fatin dah cuba memang sedap dan terangkattt laa bila makan. Paling favorite keli goreng sebab takde rasa berbau hanyir pun. Fresh giteww !! Dan juga makan dengan daging salai masak lemak, ya Allah memang terasa lemak dan pedasnya. Sesuai untuk orang yang suka makan pedas. Besttt..!!!
Wajib cuba okay!! Jom cheq singgah dulu di kedai Aroma Nasi Kukus nie..

Dan jangan lepaskan peluang untuk order segelas MINERAL COFFEE sama ada panas/ais makan bersama Nasi Kukus tersebut !!! Alami nikmat gabungan bersama kedua-dua menu nie. Semestinya ramai sudah mengetahui khasiat daripada mineral coffee yang kini menjadi satu fenomena di seluruh Malaysia. 
Rugi kalau tak cuba tau !!! 
Untuk tempahan katering pun boleh di kedai nie bagi sesiapa yang tercari-cari katering untuk kenduri mahupun majlis tertentu.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved