ads

Sabtu, 23 November 2013

02 di langkawi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di langkawi - Google Blog Search


Lensa Pijut: Berkursus & Jalan2 <b>di Langkawi</b>

Posted: 08 Nov 2013 04:18 AM PST

Assalamualaikum..
Alhmdlh.. Esok dah nak balik KL.. Huhu.. Tp semalam sempat la jugak jln2 kat dataran Lang dan singgah sekejap di HIG (Haji Ismail Group)..

Mula2 singgah di dataran Lang.. Sebab ada yg xpernah lg dtg ke langkawi.. Jd ni la peluang nak bergambar.. Yg dah selalu dtg mcm xberminat ja.. Diorg lepak2 minum kat gerai tepi tu..

Habis ja gi dataran Lang.. Singgah ke HIG.. Shopping time.. Hehee.. Satu bas turun.. Dalam kul 6.30 ptg.. Dan habis kul 10mlm.. Tp lepas penat shopping.. Bas dah penuh.. Jalan terus.. Sebab xsampai lagi kul 10.00mlm.. Kul 9 dah setle smua.. Majoriti shopping coklat..hehe.. Termasuk aku..

Ada suara yg dah merungut nak balik.. Sebab pagi td smua pegawai (peserta kursus) kena double kawad..hehehe.. Komandan punya arahan.. Sebab pagi semalam xturun latihan kawad.. Mmg kena la.. Lepas makan trus balik tido.. Haha..

Dan hari ni hari last.. So japgi ada jamuan bbq.. Menu xpasti lagi.. Hehe..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved