ads

Ahad, 24 November 2013

02 di langkawi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di langkawi - Google Blog Search


SaYaNg.MaMa.BaBaH...: 1 malam <b>di Langkawi</b> , Kedah

Posted: 06 Nov 2013 06:51 AM PST

Assalamualaikum.... dan Selamat Sejahtera semua kengkawan Cik Yie...
Update lagik... Walaupun dalam ke'busy'an.. hehhe
Kali ni Cik Yie nak cerita cerita giler la.. Bleh la tahnnya.. bahana nak tiket murah... Cik Yie dengan kengkawan... Zatie , Kak Rohana n Kak Ayu telah tempah tiket ke langkawi untuk 1 malam
 ( actualy xsampai pun 24 jam kami di Langkawi hari tu ) Hahahha
20 Oktober 2013, hari yang dinanti telah tiba.. Tahun ni kali ke2 Cik Yie ke Langkawi lagi.. Tapi kali ni bawa anak kesayangan mama, Asyraf Haniff sorang je tanpa babah disisi... Flight dari LCCT , KLIA 6:50pm.. tp delay dalam kul 07:15pm kami berlepas... Hujan kat Langkawi. So dekat 2 jam kat dalam kapal sementara nak mendarat. 
Seram sejuk kami.. Hahahha
Sampai je, kereta sudah tunggu dalam kehujanan malam. Honda City.. a.k.a Transformers.. hahah Baru lagik.. Dari abang wan kereta.. ( sape nak no tel.. bleh comment ) kereta mmg tiptop sbb sgt lah baru...
Terus check in hotel.. Cam sebelum ni Cik Yie stay kay ADINA DRIVE IN MOTEL , Pantai Chenang. Rasa sgt lapar terus p cari makan.. kat ape nama ntah restoran tu.. ok la.. sbb tgh lapo.. hikhikhik...
Esoknye pagi2 kami memulakan misi mencari ape yg dihajati... Seharian dari pagi bawak ke petang kami bershopping sbb kul 8mlm dah nak standby kat airport untuk berlepas ke KUL.. Sempat la berjalan ke Haji Ismail Group yang besar , Idamansuri , Jetty Kuah... Itu je la.. sebab cuaca xmegizinkan.. Hujan saje...
Malam tu sekali lagi flight lambat sgt nak landing... Dekat 2 jam jugak baru dpt kuar dr kapal... hadooo... Penat tetapi berbaloi... hehehe

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved