ads

Khamis, 12 Disember 2013

02 di langkawi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di langkawi - Google Blog Search


Mawar AsSufi : Pelakon E-Toyol <b>Di Langkawi</b> - Blogger

Posted: 30 Nov 2013 05:06 PM PST

Kan aku ada cakap yang aku join trip to Langkawi right?
Haaa.. Ni yang aku nak share nih.
Masa kat Jetty Point, time tu rasanya macam dah kat Langkawi. HEEE, pelupa sikit.
Masa tengah tunggu transport nak bawak kitorang pusing Langkawi ni, tengah duk dalam van tuu, terjumpa lah pulak sorang retiss ni. Fuyoohhh ! Rasa macam tengah berlakon sama je.
Ingat tak pelakon budak kecik dalam e-toyol TV3 tu. Alaa, yang ala-ala botak gitew. Bukan toyolnya yee. KEKEEEE

Memula masa aku ambik gambar dia sesenyap. Dia tak perasan, karang larik pulak budak kecik tu. Lepas tak lama tu, dia perasan pulak. Malu terus dia tengok aku pegang fon nak amik gambar dia.
Choi! Malu pun sempat 'piss' kauuu haaa.. HEHEE

Lepas tu , lepas request lagi satu shoot. Dia sengih-sengih malu. Pastu terus cabut! HAHAA
'Dikk! Jangan larikk! Beg tu siapa nak jaga? Akak-akak ni nak blah dah.'
Entah, aku pun lupa dah dia larikk ke mana.
Kelakaau tengok budak tu malu-malu. Macam somell jee, macam somell jee.
Hakikatnya, budak ni bukan retis pun. Nampak sama tapi tak serupa. Hihihiiii
Assalamualaikum and Wallahua'alam. Harini, result rayuan kolej. Harapnya dapatlah kan.. Inshaa Allah. Amiin.
KLIK SINI kalau sayang orang di sekeliling anda.
Anda ROMANTIK? Oh ya? KLIK SINI kalau nak tahu anda romantik atau tidak.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved