ads

Sabtu, 25 Januari 2014

02 di sungai petani - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sungai petani - Google Blog Search


Steamboat murah dan sedap <b>di Sg Petani</b> | CeLoteh MJ

Posted: 20 Jan 2014 06:44 PM PST

MJ nak review sikit pasal 1 kedai steamboat yang sedap, murah dan berbaloi di Sungai Petani, korang bayangkanlah harga promosi cuma RM10 (dewasa) dan RM6 (kanak-kanak). Makanlah segala mak neka makanan laut segar sebanyak mana korang mahu, tapi yang paling best tentulah daging blackpaper dengan ayam.. Fuhhhh terangkat beb! Jadi atas nama semangat setiakawan dan ingin #supportbisneskawan MJ promosikan di blog buat korang.. hehee
 Nama kedai Khory Steamboat, Grill dan Yong Tau Foo dalam For square ada maps bawak ke situ dengan menggunakan app Waze.
Yang istimewanya semua 'homemade by owner' tau Fishball Fishcake, isketambola dan macam2 lagi.. tu istimewanya kedai ni sebab dijamin 100% halal buatan tangan orang Islam. Segala jenis sayur mayur pun ada, kalau korang nak buat sebagai hidangan Yong tau fu pun boleh, sos Yong Tau Fu seyesli cheq habaq memang mabeles tau :)
Lepas dah siap pilih memilih maka inilah acara yang ditunggu2 iaitu kita ber steam2 bakar membakar.. Memang sedap dapat makan panas-panas :) Oh ya Highly recomended Daging Blackpaper dia memang super duper sedap, isi daging yang lembut dan syahdu je makan.. :)

Jadi jangan lepaskan peluang sementara masih dalam tempoh promosi dengan harga yang sangat berbaloi, klaau kata lepas promosi pun harga masih dikategorikan murah berbanding tempat lain yang menawarkan menu yang sama. Tak percaya cubalah..

Entry ni bukan entry berbayar ye tapi entry untuk #supportbisneskawan, kami makan tetap kena bayar jugak..hehee.. :)

Ni alamat kedai pada yang tak ada app Waze

Khory Steamboat, Grill dan Yong Tau Foo
 Lot 3511-F...Jalan Pinang Tunggal, 
Padang Tembusu..08000 Sungai Petani..Kedah
boleh Call/SMS/WhatsApp : 0134440184 (Mr Azizul/Jijun)
Operating Hours : 4pm - 12 am 

p/s : MJ mintak maaf dah lama tak update blog apatah lagi menjengah kawan2 blogger, komen pun banyak tertunggak tak sempat nak dijejak balas.. huhuu. Banyak idea nak berkongsi tapi entahlah..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved