ads

Khamis, 13 Februari 2014

02 di langkawi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di langkawi - Google Blog Search


QASEH AFIQ ~: CUTI <b>DI LANGKAWI</b>

Posted: 09 Feb 2014 02:48 AM PST

2hb Feb 2014 , ira bersama abah, ma, syahirah dan fahmi ke langkawi..selepas 2 hari bermalam di Kubang semang, Pineng. Yerlah, selain ziarah mak mertua abg long yg baru shaja mnjalani pembedahan buah pinggang... sambil2 tu ira ke kuala ketil kerana da jemputan kenduri dari afiq sekeluarga.. Afiq hantar kad n kol abah mntak dtg kuala ketil.. kami pun mmg cadang nak ke utara.. elok sgtla kan.. mmg Allah mudahkan urusan kami..Alhamdulillah... 

Di rumah afiq . layanan mmg tip top.. .

**So sweet my abah2..

*Ma abah berselera.. (Makanan siyesly sedap)

**Tersipu Malu..

**Merenung si dia

**Afiq ngan adik badiknya..

*Kak afni yang cantik, peramah dan x kering gusi dibuatnya..

**Ayg nak balik dulu syg...

**Borak2 ngan bakal mertua..

**Mak ni, ciuman kasih sayang untuk mak.. =)

**Bisik2.. Abg, i miss u..

 2 hb

tu kami p langkawi.. perjalanan dari kubang semang ke langkawi amik masa dalam sejam.. kami p ngan keta.. so exit tol alor star selatan and da jalan ke langkawi..

Eceli afiq mintak ikut jeti kuala perlis.. tp kami xnk lama drive.. so ikut kuala kedah... tp lama dalam ferila.. lbeh kurg 2 jam. (Bukan degil tau syg)

"Ayg lalu la ikut kuala perlis, nanti leh tgok Unimap abg.." ginila dialog afiq..

pehtu sy jawab ceni...

"Nak lalu tu bole, tengok u abg, tp xbest ar kalo takat tgok U abg. Sebb xdak abg.."hehe..

Haks.. maaf nah syg.. nanti kalo kita p langkawi sesama t kita lalu kuala perlis nah.. ehee

Tp kan,feri ni mcm da tau2 ja pjalanan 2 jam. memang video yg depa pasang kat atas tu ngam2 dua jam.. adess.. Layan jolaa...

Meh tengok beberapa gambo kami kat sana..

*Ni kat Makam Mahsuri

*Ni kat cable car (Tiket RM15 bg warganegara)

*Pandangan dari dataran di puncak gunung. Seram sejuk masa ni. Tinggi naw u Ols.

*Part paling best, shopim di Haji Ismail Grup. Murah2 jew barang2 dier. very recomended. 

Banyak bende yang kita cari kat Langkawi leh dapat just p sini.. Huii, promote nih.. =)

*Ambe banyak borong Daim untuk kengkawan..

Pehtu Cadbury Milk Black Forest Untuk En. Tunang. 

*Masih di Makam Mahsuri.. Kat sini ada area Kampung Kedah tau.

"Gaye sama je syg..".. Ni la Afiq cakap kat ira... hahaha

*With my sis.. Salju Qaseh

*Dataran Helang ( Terletak hanya beberapa km saja dari Jetty Point, Kalau korang sampai jetty, rajin2 la tengok belah kiri masa nak kuar dari Jetty) ..

**Hai en helang.. 

*ni kat Port ( Kami dalam perjalanan ke Cable Car, sempat singgah)

(**ehh, dia pun nak posing.

**Pintu masuk menuju ke Cable Car

**Sweet Couple ever, mom n daddy.. =)


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved