ads

Selasa, 25 Mac 2014

02 di sungai petani - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sungai petani - Google Blog Search


Papan Gelongsor terbesar <b>di Sungai Petani</b> | IntaNBerliaN

Posted: 18 Mar 2014 06:03 PM PDT

Ini bukan papan gelongsor tapi simen gelongsor.. hihi.. Kalau pergi ke Taman Jubli Perak Sungati Petani ni, anak2 saya memang suka la.. kami tak pergi petang tapi kami biasa pergi pagi.. bukan apa, kalau petangkan ramai orang, nak dapat parking susah la sikit kan..so, kami bawaklah anak2 pergi main dekat playground tu pagi.. Kalau bab berjalan anak2 saya tak kisah kene bangun awal pun, pukul 7 pagi dah siap mandi... (",)

Inilah antara permainan yang ada dekat playground tu tau u all.. besar sungguh papan gelongsor @ simen gelongsor ni.. Nak bagi Alisha naik pun rasa seriau.. Yang seriau tu saya, yang si anak... Tuuuu nampak tak?.. dekat atas yang ada budak kecik sorang tu.. tu la si Alisha...

Tengoklah tu, sambil gelongsor siap boleh tengok kakak dekat atas tu yang tak turun2 lagi.. Alisha lagi berani Alisha kata.. hahha.. Kat sini memang kene jagalah alisha ni.. tak berani nak lepas sorang2... nak bagi dia panjat tangga belakang papan gelongsor ni pun saya dah berdebar2.. tinggi tu u all mana saya tak risau, dah la ni first time anak saya main yang ni..
"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved