ads

Rabu, 12 Mac 2014

02 di tanjung dawai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di tanjung dawai - Google Blog Search


SEPETANG <b>DI TANJUNG DAWAI</b> - Ceritera Cahaya Cintaku - Blogger

Posted: 24 Feb 2014 11:11 PM PST

Selamat petang semua. Alhamdulillah selesai lunch harini.. today makan pizza.. maklum la hari gaji.. hari paling best untuk kakitangan kerajaan yang macam mommy ni.. walaupun gaji tak besar mana, tapi harini la hari yang menggembirakan.. huhuhuhu.. cuma entry kali nak cerita pasal Tanjung Dawai.. aktiviti kami sekeluarga dikala bercuti minggu lepas..
Memula cerita kami ke Bertam, kerumah ayah angkat Mr.HUBBY.. dah lama tak menjenguk ayah angkat Mr.HUBBY tu.. now balik bercuti lama ni baru berkesempatan nak pergi.. so dari Bertam kami ikut jalan lama nak balik ke Bedong, so terus decide dengan Mr.HUBBY mommy nak jenjalan Tanjung Dawai.. tak pernah lagi sampai sini rasanya.. baru 1st time nak menjejakkan kaki ke Tanjung Dawai.. bawa Ajeeq menikmati angin laut petang-petang.. sangat best..:)..
Kami sampai dalam pukul 6 camtu la.. sebelum tu singgah Asar di masjid.. Ajeeq murah rezeki ada seorang Tok Wan tu sedekahkan Ajeeq duit belanja..:).. orang kampung situ kot..
Sampai di Tanjung Dawai memang orang dah ramai.. tapi kami pergi tu bukan hari minggu, tapi orang still ramai jugak..:).. kami bergambar, bersembang.. best pulak layan angin laut sekali sekala..:).. ditambah pulak pergi dengan anak jugak, lagi bertambah bahagia..











0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved