ads

Isnin, 7 April 2014

02 di sungai petani - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sungai petani - Google Blog Search


husnazahidi: Bowling <b>di</b> Amanjaya Mall, <b>Sungai Petani</b>

Posted: 18 Mar 2014 10:06 AM PDT

Harap maklum, episod yang bakal ditayangkan pada kali ni dan seterusnya (tak taw sampai bila) bersifat cerita lalu.. jadi jangan tak nak baca plak, penat husna menaip.. :( ini kes, cerita ada tapi masanya nggak ada.. -..- bukan senang nak menulis ni, kena ada ilham nak mendongeng baru best nak taip.. hehehe..
Kisah sekitar bulan Februari yang lepas.. hari Jumaat bersamaan 21hb.. selaku housemate (Zaimah) terlibat dalam  menyediakan kertas kerja untuk program Tournament Bowling anjuran JPNR.. makanya secara tak langsung kami seisi rumah yang lain turut diheret untuk menjayakan program tersebut.. that moment when fee charge yang kena tanggung langsung tak berasa sebab, group husna menang..
wait!! jangan teruja dulu.. penghujung cerita nanti baru fikir nak teruja ke tak.. :p
lepas je bebudak lelaki balik dari solat Jumaat, event pon start.. kami lah yang paling awal sebab nak kena double check booking.. ambil lane yang paling hujung dan terperuk supaya nanti bila masuk longkang orang tak kisah sangat.. lagi best, suasana dalam tu suram2 je macam pergi disko.. first time pergi tempat bowling yang lightingnya suram.. 
total group pemain, 5-lelaki dan 3-perempuan.. muka masing-masing gelojoh je nak main.. ada yang baling, ada yang lempaq -..-, ada yang baling terlepas ke belakang, dan yang play smoothly ofkos la bukan kitaorang.. hahaha.. game yang pertama mental fizikal semua still maintain.. masuk je game kedua, dah tak boleh tahan dah.. pancit!! main sekadar ambil syarat nak habiskan je..
lega bila dapat tamatkan.. usai selaku penasihat, Encik Norridzwan Abidin catat markah, emcee ambil tempat dan mengumumkan group-group yang bertuah..
group husna dapat naib johan.. tak de la terror mana.. boleh menang pon sebab perempuan ada 3 group je.. (itu yg KN kite cakap -..-) kalau hitung tanpa kategori lelaki atau perempuan, conform tersasar jauh.. jadi kesimpulannya kite still teruja, dan awak kalau nak teruja jugak, terima kasih diucapkan.. muehehe..

p/s-gian nak main lagi.. :p

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved