ads

Rabu, 21 Mei 2014

02 di changlun - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di changlun - Google Blog Search


Ia bermula di sini..: Mee Udang bwh jenjatas <b>di Changlun</b>

Posted: 15 Apr 2014 07:28 PM PDT

assalamualaikum...
sejak naik sem ni, terasa nak mencari mee udang ja..
asal dengar ja member2 cakap mee udang kat mana-mana.. terus nak pegi try..
kali ni saya try di kawasan Changlun plak..
selalu dok nampak orang ramai ja kat gerai tu.. setengah orang cakap bihun sup dia sedap..
tapi kali ni saya nak try mee udang dia....

meh tengok pic mee udang dia...
nampak macam sedap ja kan....




mee udang di sini bagi saya not bad juga lah...
tapi kuah dia cair la...nasib baik udang dia terasa juga manis dan segar...
kalau nak repeat mee udang kat sini, saya tak dah kot...
gerai mee udang nie kat changlun.. 
dari highway terus ja akan jumpa pekan changlun..
ada trafic light simpang 4.. depan sikit ada jenjatas.. gerai dia betul2 bawah jambatan...
harga dia rasanya Rm 15... terlupa lak..sebab dah bayar sekali cendol..
saya sekarang tengah mencari masa nak cari mee udang berasap kat perlis.. jalan dh tahu..tingal nak pegi ja.. xda masa lagi ni....

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved