ads

Rabu, 12 Mac 2014

02 di kulim - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di kulim - Google Blog Search


kamera kupang: LAGI KES TEMBAKAN BERLAKU <b>DI KULIM</b> <b>...</b>

Posted: 20 Feb 2014 03:13 AM PST

Semakin menjadi-jadi pula jenayah berat seperti pembunuhan khususnya yang melibatkan senjata api. Mangsa tak mengira status, asalkan ada motif oleh pihak yang berdendam atau upah, Pastinya melibatkan nyawa yang melayang.
Kulim 20/02/14 - Satu kejadian tembak telah berlaku di lampu isyarat Kilang Inokom Kulim kira-kira pada pukul 9.00 pagi tadi dan seorang  pemuda berbangsa India berada dalam keadaan kritikal setelah terkena tembakan jarak dekat.
Menurut saksi kejadian yang juga teman wanita mangsa, kejadian berlaku dalam perjalanan saksi membawa mangsa menaiki sebuah motorsikal jenis Honda EX5 untuk mendapat rawatan susulan di Hospital Kulim.
Ketika sampai dihadapan kilang Inokom Kulim, sebuah motosikal jenis Yamaha 135LC yang dinaiki 2 suspek lelaki India telah menghimpit motosikal yang dinaiki mereka dan melepaskan 5 atau 6 das tembakan ke arah mangsa. Apabila saksi memberhentikan motorsikal dia melihat mangsa sudah terjatuh tidak sedarkan diri dan berlumuran darah.
Mangsa yang berada dalam keadaan kritikal telah pun dihantar ke Hospital Kulim untuk mendapat rawatan. Pihak Hospital mendapati terdapat empat kesan tembakan dibeberapa anggota badan mangsa.
Dalam siasatan awal pihak polis ditempat kejadian. Pihak Polis telah menemui dua kelongsong peluru jenis S&B 9x19 dan Thai Arms 9mm.
Sehingga kini pihak Polis masih lagi menyiasat secara terperinci kejadian tersebut dan menggenal pasti dua suspek yang menaiki motorsikal Yamaha 135LC  yang melepaskan tembakan kepada mangsa.
Sentisa berwaspa dan berhati-hati membawa diri.... undang-undang yang lebih berkesan untuk menangani kes tembak yang semakin berleluasa digubal. perlu merangka undang-undang untuk membenarkan pihak polis menahan suspek tanpa dibicara seperti Ordinan Darurat 1969 yang dimansuhkan pada 2011 kerana undang-undang seperti itu perlu ada dalam menjamin keselamatan rakyat, a merupakan langkah yang berkesan dalam menangani jenayah berat, terancang dan berkumpulan

02 di pokok sena - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di pokok sena - Google Blog Search


Pelajar & Guru Histeria <b>Di</b> SMK Jabi, <b>Pokok Sena</b> 30/1/2014 <b>...</b>

Posted: 29 Jan 2014 09:04 PM PST

Posted by beritaon9. Category:

Histeria Di SMK Jabi Pokok Sena, Kedah
Lebih 20 pelajar perempuan dan dua guru wanita mengalami histeria ketika sedang mengikuti sesi pembelajaran di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Jabi, dekat Pokok Sena, jam 9 pagi tadi.
sumber berita - BH

untuk berita penuh layari metro hari jumaat (Bersilat depan pokok sena)

02 di merbok - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di merbok - Google Blog Search


Blackout 505 Adam Adli <b>di</b> Padang <b>Merbok</b> | pascapru14 - Busuk.org

Posted: 12 Feb 2014 03:29 PM PST

Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,202
Widget Aktif : 3,684
Banner Aktif : 5,116

Domain Dibenarkan: 8,800
Jumlah Artikel : 559,524

di negeri kedah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri kedah - Google Blog Search


BLOG RASMI KERAJAAN <b>NEGERI KEDAH</b> DARUL AMAN: 35,000 <b>...</b>

Posted: 03 Mar 2014 09:08 PM PST

SUNGAI PETANI 3 Mac - Kerajaan negeri Kedah akan menghulurkan sumbangan Kit Kelahiran kepada semua bayi yang baharu dilahirkan di negeri ini bermula bulan ini.
Kit Kelahiran yang mengandungi keperluan khas bayi seperti botol susu, selimut dan pakaian itu diedarkan melalui hospital-hospital dan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) daerah.
Menteri Besar, Datuk Seri Mukhriz Tun Dr. Mahathir berkata, inisiatif terbaharu itu merupakan salah satu manifestasi kepada manifesto kerajaan Barisan Nasional (BN) yang dibuat pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).
Katanya, sebanyak RM3.5 juta diperuntukkan bagi projek tersebut yang dijalankan melalui Skim Insentif Kelahiran Anak yang dijangka memanfaatkan 35,000 bayi baharu lahir sehingga akhir tahun ini.
"Kerajaan menyedari bahawa anak merupakan permata hati keluarga dan aset negara pada masa hadapan, justeru, kehadiran mereka perlu dirai dan dihargai.
"Sebagai kerajaan yang sentiasa mendengar keperluan rakyat, maka Skim Insentif Kelahiran Anak merupakan satu penghargaan kerajaan kepada pasangan suami isteri yang akan menyambut kehadiran orang baharu dalam keluarga mereka," katanya ketika berucap dalam majlis pelancaran skim berkenaan di sini semalam.
Mukhriz berkata, skim tersebut merupakan tambahan kepada bantuan kewangan sedia ada di bawah JKM negeri.
Katanya, kerajaan secara berterusan juga berusaha meningkatkan kualiti hidup golongan berpendapatan rendah serta memastikan tiada kelompok rakyat yang tercicir daripada menikmati faedah pembangunan dan kemakmuran.
"Selain skim tersebut, kerajaan negeri turut bersetuju meluluskan bajet sebanyak RM19.5 juta di bawah Rancangan Bantuan Am Negeri pada 2014 yang dijangka memberi manfaat kepada lebih 10,000 orang penerima," katanya.

Jawatan Kosong <b>Di</b> Perbadanan Stadium-Stadium <b>Negeri Kedah</b>

Posted: 02 Feb 2014 08:39 PM PST

53

Jawatan Kosong Di Perbadanan Stadium-Stadium Negeri Kedah

Jawatan Kosong Di Perbadanan Stadium-Stadium Negeri Kedah

Perbadanan Stadium-Stadium Negeri Kedah

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan berikut:

  • Penolong Jurutera (Awam) Gred JA29
  • Penolong Akauntan Gred W27
  • Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N17

Tarikh tutup permohonan jawatan : 13 Februari 2014

Untuk maklumat lanjut » Jawatan Kosong Di Perbadanan Stadium-Stadium Negeri Kedah

Lagi » Jawatan Kosong Terkini

02 di kuala kedah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di kuala kedah - Google Blog Search


Dua beradik maut dalam kebakaran <b>di Kuala Kedah</b> | my Sarawak <b>...</b>

Posted: 11 Mar 2014 04:03 PM PDT

ALOR SETAR: Dua beradik berlainan bapa maut dalam kebakaran selepas rumah dua tingkat di Taman Seri Putra, Kuala Kedah dekat sini yang mereka diami musnah terbakar malam kelmarin.

Dalam kejadian membabitkan tiga buah rumah pada jam 9.40 malam itu, mayat Zamzuri Asraf Dun, 13, ditemui pasukan Bomba dan Penyelamat di dalam bilik air manakala abangnya, Zamzuri Aswad Zainol Abidin, 34, ditemui rentung di tingkat atas rumah.

Timbalan Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Kedah Awang Hidzel Awang Bujang berkata pihaknya menerima panggilan pada jam 9.45 malam dan tiba di tempat kejadian jam 10.08 malam.

Beliau berkata mayat mangsa berusia 34 tahun ditemui berdekatan tangga dalam keadaan rentung manakala seorang lagi ditemui di dalam bilik di bahagian belakang rumah.

Bomba berjaya mengawal kebakaran pada jam 10.14 malam dengan kekuatan 14 anggota serta dua jentera, dan turut dibantu 54 anggota bomba sukarela, katanya ketika ditemui di tempat kejadian semalam.

"Kita masih menyiasat punca kebakaran dan anggaran kerugian," katanya.

Awang Hidzel berkata kebakaran membabitkan tiga buah rumah namun penghuni dua lagi rumah berjaya menyelamatkan diri.

Katanya rumah mangsa terletak di tengah-tengah dan bahagian dalamnya musnah manakala dua lagi rumah di sebelah kiri dan kanan dapat diselamatkan daripada musnah teruk.

Saksi kejadian Habib Mat Zain yang juga mangsa kebakaran berkata ketika kejadian, dia bersama keluarga menonton televisyen apabila terhidu bau seperti getah terbakar.

Dia segera bergegas keluar rumah dan mendapati rumah jirannya yang terletak bersebelahan rumahnya terbakar serta api marak lalu dia menjerit meminta anggota keluarganya menyelamatkan diri.

"Nampak saja api saya jerit minta ahli keluarga saya keluar dari rumah dan turut minta jiran lain selamatkan diri. Saya jadi panik dan terus mendapatkan bantuan daripada pasukan penyelamat," katanya kepada pemberita ketika ditemui di tempat kejadian di sini lewat malam kelmarin. — Bernama

Category: Sarawak


02 di baling - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di baling - Google Blog Search


Penoreh getah, aktivis rancang perhimpunan <b>di Baling</b> selepas <b>...</b>

Posted: 06 Mar 2014 05:31 PM PST

Petani dan aktivis politik merancang untuk mengadakan perhimpunan besar-besaran di Baling, Kedah sekali lagi bagi menuntut kenaikan harga getah berikutan kejatuhan teruk harga komoditi utama negara itu.
Menurut sumber, ia akan diadakan sempena memperingati demonstrasi bersejarah petani dan penoreh getah di Baling pada 1974 yang digerakkan oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika beliau masih melanjutkan pelajaran di Universiti Malaya.
Sebagai pemanas badan ke arah demonstrasi itu, pelbagai aktiviti dibuat oleh Pemuda PAS dan aktivis tani di seluruh negara menjelang perhimpunan itu.
Kejatuhan harga getah yang menjunam sejak kebelakangan ini menyebabkan ada anak penoreh getah di seluruh negara terpaksa ke sekolah tanpa membawa duit belanja dan mengikat perut.
Pemuda PAS Perak mengunjungi pejabat Pengarah Lembaga Getah Malaysia (LGM) Wilayah Utara bagi membincangkan fenomena itu dan mencari jalan penyelesaian bagi menghadapinya.
"Ada di antara anak mereka yang tidak membawa duit belanja ke sekolah kerana faktor kewangan, ini ditambah pula dengan cuaca kemarau yang malanda negara menyebabkan susu getah berkurangan," kata Timbalan Ketua Dewan Pemuda PAS Perak, Mohd Akmal Kamarudin kepada LGM.
Turut serta dalam pertemuan itu ialah dua exconya iaitu Fakhrulrazi Mokhtar dan Faizal Fuad. Mereka menemui Pengarah LGM Wilayah Utara, Sabran Ibrahim.
Dalam pertemuan penuh mesra yang berlangsung hampir dua jam itu, mereka membincangkan nasib pekebun kecil yang majoritinya adalah golongan miskin tegar mesti dibela oleh kerajaan.
Antaranya mereka mencadangkan kerajaan memperkenalkan harga lantai untuk mengatasi harga getah yang tidak menentu.
"Dengan pelaksanaan ini,  nasib penoreh getah lebih terbela dan masalah miskin tegar akan dapat diatasi," katanya.

Katanya, beliau mencadangkan harga lantai untuk getah pada kadar RM4 sekilogram berbanding harga getah sekarang serendah RM1.90 sekilogram di sesetengah tempat.
Beliau turut mempersoalkan kenapa harga getah yang dijual di luar negara dibeli pada harga tinggi sedangkan penoreh getah menjual kepada syarikat dengan harga amat rendah.
"Perkara ini amat menghairankan kita dan adakah urusan jual beli di luar negara dikawal oleh syarikat kroni kerajaan yang senang-lenang mengerah tenaga rakyat," katanya.
Baru-baru, Pemuda PAS dan beberapa NGO tani mengadakan perhimpunan di Baling dan Pendang, kawasan yang ramai pekebun kecil getah, bagi menuntut keadilan untuk mereka yang sedang menimpa sengsara ini.
Pengerusi Persatuan Anak Peneroka Felda Kebangsaan (Anak), Mazlan Aliman sebelum ini mendesak  calon PKR dalam pilihan raya kecil Kajang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengangkat isu ini dalam kempennya di Kajang.
Ini kerana Anwar adalah salah seorang yang terlibat dalam demonstrasi Baling 1974 susulan kejatuhan harga getah ketika itu.
Ketua Pemuda PAS, Suhaizat Kaiat yang turut serta dalam demonstrasi di Pendang, baru-baru ini mendesak kerajaan mengambil tindakan segera bagi menyelesaikan isu ini.
"Jika kerajaan masih tidak ambil peduli, kita gerakkan secara besar-besaran untuk menyokong dan membantu penoreh di Kedah dan di seluruh negara," katanya.
The Malaysian Insider difahamkan, mereka turut merancang perhimpunan besar-besaran di Baling bagi mengenang kembali demonstrasi 1974 untuk memperjuangkan nasib penoreh getah.

02 di tanjung dawai - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di tanjung dawai - Google Blog Search


SEPETANG <b>DI TANJUNG DAWAI</b> - Ceritera Cahaya Cintaku - Blogger

Posted: 24 Feb 2014 11:11 PM PST

Selamat petang semua. Alhamdulillah selesai lunch harini.. today makan pizza.. maklum la hari gaji.. hari paling best untuk kakitangan kerajaan yang macam mommy ni.. walaupun gaji tak besar mana, tapi harini la hari yang menggembirakan.. huhuhuhu.. cuma entry kali nak cerita pasal Tanjung Dawai.. aktiviti kami sekeluarga dikala bercuti minggu lepas..
Memula cerita kami ke Bertam, kerumah ayah angkat Mr.HUBBY.. dah lama tak menjenguk ayah angkat Mr.HUBBY tu.. now balik bercuti lama ni baru berkesempatan nak pergi.. so dari Bertam kami ikut jalan lama nak balik ke Bedong, so terus decide dengan Mr.HUBBY mommy nak jenjalan Tanjung Dawai.. tak pernah lagi sampai sini rasanya.. baru 1st time nak menjejakkan kaki ke Tanjung Dawai.. bawa Ajeeq menikmati angin laut petang-petang.. sangat best..:)..
Kami sampai dalam pukul 6 camtu la.. sebelum tu singgah Asar di masjid.. Ajeeq murah rezeki ada seorang Tok Wan tu sedekahkan Ajeeq duit belanja..:).. orang kampung situ kot..
Sampai di Tanjung Dawai memang orang dah ramai.. tapi kami pergi tu bukan hari minggu, tapi orang still ramai jugak..:).. kami bergambar, bersembang.. best pulak layan angin laut sekali sekala..:).. ditambah pulak pergi dengan anak jugak, lagi bertambah bahagia..











02 di langkawi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di langkawi - Google Blog Search


JALAN-JALAN <b>DI LANGKAWI</b> - mEMoRi jALan-jALan - Blogger

Posted: 19 Feb 2014 03:26 AM PST

SEWA KERETA MURAH DI LANGKAWI

14 Feb 2014 (Jumaat)

Untuk kali kedua kami ke Langkawi. Sebelum ini pergi kami sewa motor je. Tapi kali ini planning nak sewa kereta plak.

Sebelum sampai Langkawi lagi suami saya dah survey contact-contact yang dia ada. Then, dapat lah kereta Toyota Vios RM70 tetapi tak terlintas plak untuk tempah sebab mengenangkan bukan peak time.

Asalnya, kami plan sewa kereta itu pada hari ke-3 kami di Langkawi. Tetapi kami tukar plan untuk sewa sehari awal daripada itu. So, kami contact semula penyewa itu.

Bile contact owner tu, dia kata kereta vios dah habis. So, mengenangkan kami pun memang tak ada buat tempahan so melepas laaa huhu..

Kami try cari contact2 yang lain, call & nego then dapat plak dengan harga yang ngam untuk kereta Vios jugak dengan harga RM300 untuk 4 hari. Inilah yang dikatakan Kereta Sewa Murah di Langkawi.

Kemudian kene bayar deposit RM50 & akan dipulangkan semula semasa pemulangan kereta nanti. Hahaha...murah kan...rezeki la tu...

Bila difikirkan semula, bukan senang sebenarnya nak dapatkan harga yang ngam. Bila dah ngam harga, kereta plak tak ada, kadang ada jugak yang tiba-tiba naikkan harga. So, berhati-hati lah apabila berurusan.

Kereta sewa kami di hantar ke Bella Vista Resort, Kuah kerana kami menginap di situ. Tetapi bila nak pulangkan nanti, kami akan hantar ke airport sebelum nak berlepas pulang.

Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak aku merasa pakai kereta vios kan. Hah apa lagi, memang aku la jadi driver of the vacation untuk kali ini hehehe..

PANTAI TANJUNG RHU

Sejurus kami terima sahaja kereta sewa kami, kami terus menuju ke Pantai Tanjung Rhu dimana yang di war-warkan pantai ini sangat cantik oleh orang tempatan berbanding Pantai Chenang pada ketika ini, tahun 2014. 
Perjalanan lebih kurang dalam 30 minit sahaja dari Kuah & kami sampai di sana dalam jam 6 petang. Waktu yang sesuai untuk menikmati keindahan pantai & 'sunset'. 
Sesungguhnya sememangnya cantik Pantai Tanjung Rhu ini, pasir nya lembut, bersih & terjaga lagi. Kami pun apalagi duduk tepi pantai itu sambil menikmati keindahan matahari terbenam...cantik sangat...tak pernah dapat menikmati keindahan macam ini, selalunya mesti ada sahaja gangguan..betapa besarnya ciptaan tuhan...



Alright, kita sambung di coretan yang seterusnya... =)

02 di changlun - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

02 di changlun - Google Blog Search


BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 31 Jan 2014 11:05 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Jan 2014 12:24 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Dec 2013 11:41 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Homestay <b>Jitra</b>, <b>Changlun</b>, Alor Setar | Iklan Perniagaan Secara <b>...</b>

Posted: 10 Oct 2013 05:29 AM PDT

Homestay Jitra, Changlun, Alor Setar

Kadar hanya RM 160 sehari
50% Deposit DIPERLUKAN bagi PENGESAHAN penginapan.
Jika pembatalan dalam tempoh 48 jam, Deposit TIDAK akan dikembalikan.
Pembayaran perlu dijelaskan semasa check-in/ Mengambil kunci.

LOKASI BERDEKATAN
5 minit ke Dewan Wawasan, Kompleks Majlis Daerah Kubang Pasu, Pejabat Tanah Kubang Pasu
5 minit ke Institut Kemahiran Belia Negara Jitra (IKBN JITRA)
5 minit ke Maktab Rendah Sains Mara Kubang Pasu (MRSM KUBANG PASU)
5 minit ke Masjid Sharifah Fatimah (Masjid Paya Kemunting)
5 minit ke Hospital Jitra
5 minit ke Dewan Jitra
5 minit susur keluar Lebuhraya Utara Selatan (PLUS)
7 minit ke Hotel Bustani
10 minit ke Bandar Jitra
10 minit ke Politeknik Muazzam Shah (POLIMAS)
10 minit ke Institut Latihan Perindustrian Jitra (ILP Jitra)
10 minit ke Institut Perguruan Darul Aman (IPDA)
10 minit ke Pasaraya C-Mart
15 minit ke Hotel Darulaman
15 minit ke Pusat Rawatan Mahsuri
15 minit ke Pasaraya Yawata
20 minit ke Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim
20 minit ke Kompleks Pentadbiran Persekutuan Anak Bukit
20 minit ke Pusat Matrikulasi Changlun
25 minit ke Bandaraya Alor Setar, Stadium Bola Sepak, Mahkamah, Hospital Sultanah Bahiyah
25 minit ke Universiti Utara Malaysia (UUM)
25 minit ke Universiti Malaysia Perlis (UniMAP)
25 minit ke Politeknik Syed Sirajuddin (Politeknik Arau)
25 minit ke Kolej Pertanian Malaysia Bukit Tangga

Incoming search terms:

  • alamat hotel bajet di anak bukit alor setar (3)
  • jwtn kosong di matrikulasi 2013 di changlun kedah (2)
  • khidmat seks alor star (2)
  • jawatan kosong alor setar (2)
  • iklan homestay (2)
  • minyak ikan belacak di alor star (2)
  • kerja kosong di jitra (2)
  • kerja part time alor setar 2013 (1)
  • Sewa Kedai murah jitra 2013 (1)
  • seks di alor setar (1)
  • khidmat seks di jitra (1)
  • rumah urut alor star (1)
  • lokasi rumah urut batin di alor star (1)
  • pusat urut jitra (1)
  • partime kosong area jitra (1)
  • part time hotel segera 2013 di alor setar (1)
  • kerja kosong di masjid jitra (1)
  • kerja kosong daerah chanlun jitra (1)
  • alor star kedai jual minyak belacak (1)
  • bisnes homestay (1)
  • catuaba alor setar (1)
  • catuaba di alor setar (1)
  • catuaba jitra (1)
  • homestay dan kereta changlun (1)
  • homestay murah di alor setar (1)
  • ilp muazzam shah alamat (1)
  • jawatan kosong di changlun (1)
  • jawatan kosong lapangan terbang sultan abdul halim (1)
  • tempat khidmat seks di alor setar (1)

Comments

comments

www.nurmas-homestay.blogspot.com

BLOG KEDAH: 02 <b>di changlun</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Jan 2014 11:21 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Polis minta orang ramai beri maklumat dua kemalangan <b>di Jitra</b> ABN <b>...</b>

Posted: 26 Dec 2013 01:06 AM PST

JITRA – Polis meminta orang ramai yang menyaksikan dua kemalangan maut di Km 22.5 Lebuhraya Utara-Selatan arah ke Changlun semalam dan di Km 23.1 lebuh raya tersebut pada 4 Disember lepas agar tampil memberi maklumat.

Dalam kejadian yang berlaku semalam, mayat pembantu gerai makanan di Universiti Utara Malaysia, Mohd Malik Samsudin, 30, ditemui di tepi lebuh raya  berhampiran kilang Gano Excel kira-kira 7.45 pagi.

Pegawai Penyiasat Trafik Polis Daerah (IPD) Kubang Pasu, Inspektor S. Ragu berkata, mangsa menunggang motosikal Yamaha Ego bernombor pendaftaran RK6913 dan dia dipercayai menjadi mangsa langgar lari.

Kes satu lagi membabitkan pekerja kilang Mohd Iswandi Ishak, 22, yang turut menjadi mangsa langgar lari.

Ragu berkata, mayat mangsa ditemui kira-kira pukul 8.50 malam dengan kesan kecederaan dipercayai akibat digilis kenderaan.

Mangsa menunggang motosikal Honda Wave nombor KCS 4263, katanya.

Beliau meminta orang ramai agar menghubunginya di talian 013-5201383 atau Trafik IPD Kubang Pasu di talian 04-9172222. – Bernama

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved