Rabu, 10 Ogos 2011

02 di merbok - Google Blog Search

02 di merbok - Google Blog Search


Warta Utara: Majlis Makan Malam bersama Presiden PAS <b>di Merbok</b> 29 <b>...</b>

Posted: 29 Jul 2011 07:13 AM PDT

SUNGAI LALANG: Orang ramai khususnya "pengundi senyap" dipelawa mengambil peluang bertemu dan beramah mesra dengan Presiden PAS, Dato' Seri Abdul Hadi Awang sempena Majlis Makan Malam PAS Kawasan Merbok di Taman Bandar Baru, di sini 29 Julai hadapan.

Menurut Pengarahnya, Ab Latiff Jusoh, program tersebut akan turut dihadiri Pesuruhjaya PAS Kedah, DatoĆ­ Seri Ustaz Azizan Abdul Razak.

Majlis Makan Malam bersama Presiden PAS di Merbok 29 Julai Ujarnya, inilah masanya para pengundi senyap selama ini menzahirkan pendirian mereka untuk bersama membina kekuatan pasca Bersih 2.0 sekaligus memberi isyarat jelas kepada BN.

Jelas beliau, kekuatan dokongan kepada PAS dan Pakatan Rakyat kini bukan lagi untuk disembunyikan, sebaliknya BN perlu ditunjukkan jalan keluar terhadap penindasan yang dikenakan ke atas rakyat selama ini.

Ujarnya, orang ramai yang berminat turut serta pada majlis itu diminta menghubungi beliau di talian 019-4575014 atau 019-4765015 bagi mendapatkan tiket berharga RM50 seorang untuk menyertai makan malam tersebut.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan