Ahad, 30 Disember 2012

02 di langkawi - Google Blog Search

02 di langkawi - Google Blog Search


It&#39;s about LIFE: Bercuti <b>di Langkawi</b>

Posted: 12 Dec 2012 07:15 PM PST

Bercuti di Langkawi. ok. ni cerita basi. sy pegi ni 24-26Nov. lepas. Simpan gambar kat sini lah..tgk besok-besok..jgn jd mcm sy hilang beg dan hardisk di Bandung. dicuri oleh org tdk bertanggungjwb. byk jugak gmbar comel anak -anak sy yang sedang membesar itu hilang. 

Percutian ini dirancang dan ditempah sepenuhnya oleh encik suami saya. beliau mengajak famili abang beliau utk berlibur bersama. kami pergi berlapan termasuk anak-anak. anak saya dua. anak ipar dua org jugak. kos semua habis RM1500 perfamily (return ticket bersama anak, kos naik skyvan dr bangi ke lcct -apartment dll) tak termasuk beli barangan peribadi ms shopping kat pekan kuah. Ni kali kedua sy g langkawi. 1st time dulu masa bujang belum kahwin .pegi lawat ONL mase tu..


















.

Tiada ulasan:

Catat Komen