ads

Khamis, 9 Jun 2011

02 di yan kedah - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di yan kedah - Google Blog Search


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

BLOG KEDAH: 02 <b>di yan kedah</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Jun 2011 01:45 AM PDT

BLOG KEDAH: 02 <b>di yan kedah</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Jun 2011 01:31 AM PDT

BLOG KEDAH: 02 <b>di yan kedah</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Jun 2011 01:09 AM PDT

Lady Butterfly: <b>Yan KEdaH</b> 12 jUnE...TOk Mama

Posted: 06 Jul 2010 07:34 PM PDT

segala Persiapan dan Urusan Majlis telah diuruskan oleh pakcik Husband ( Bapak & Family ), tok mama, mak njang, mak lang,pak lang,mak yom,pak nyom n MY MAMA Husband's mom  & semua sepupu husband.....100% diaorg yg settlekan.Me datang a day B4 majlis 11hb...petang....hanya bawak diri n baju yg disewa dari KL..

♥ Thanks All

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

: Dari Sg Petani Ke <b>Yan</b> ke Tanjong Dawai, <b>Kedah</b>

Posted: 04 Jun 2011 02:00 AM PDT

Sat, 04 June 2011

rombongan cik rose ke UTARA tanah air..tapi xsampai perlis lag laa..nak kate rombongan boleh jugak la..padahal 2 org ajer..hehe..

cerita nyer bermula dari Sungai Petani atau lebih dikenali dengan panggilan S.P oleh orang2 utara..kami tiba di rumah Fahmi dalam pukul 2. mcm biasa dah datang lambat. org pon dah banyak yang balik..sebbaik lauk still banyak..kalo idak kebulur la jawabnya. Makan best. Lagi best sebab ada tapai..terbaik!! sangat sedap..makan sampai xpandang org kiri kanan la..siap perabiskan tapai kat meja buffet tue..buruk tak perangai. xpe2 sbb org xramai dah..xde la malu sgt..jauh nie dtg nak makan tapai sodap..hehe..

Lepas je makan2. dah kenyang. kami bertolak ke rumah kawan baik lama..Afnida di Yan,Kedah pulak..tak jauh dari S.P..dalam 1 jam je kot..lalu merbok..ruat..tanjung jaga dan sampai la ke yan..sebelum sampai ke rumah ida, kami singgah beli kuih sket..beli pulut panggang dan satu lagi kuih, first time kot aku dengar nama dia.. ala2 ong puteh sket namanye..DON CHAK..haa.?? penah ke korang dengar?? makcik tu cakap don chak nie macam lepat liat jer..kuih nie bungkus mcm otak-otak..sebijik duh..sedap jugak..tak brape manis..i like..Sembang2..dan salin baju kat umah ida..then, ida bawa ronda2 ke Pantai Murni dan terus menuju ke Tanjung Dawai..best jugak..tak pernah pergi lagi sana..asik dok nyanyi lagu Cinta Pantai Merdeka ajer dalam keter..hehe..jom layan gambar je la..malas nk explain byk2..yang pasti memang best..angin sepoi2 bahasa..dan sangat ramai manusia kat situ ye. maybe sbb cuti sekolah kot..








rasa best sangat trip kali nie. maybe akan datang lagi ke sini..tak tau la bile kan..tunggu!!
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved