ads

Khamis, 3 Januari 2013

02 di padang serai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di padang serai - Google Blog Search


! Yana Halim !: Nurseri tanaman hiasan <b>di Padang Serai</b>, Kedah

Posted: 02 Jan 2013 08:30 PM PST

Sesiapa yang ingin menghias laman rumah masing-masing,
mari dapatkan pokok-pokok tanaman hiasan di nurseri Yong saya.
Semuanya pada harga yang murah dan berpatutan.
Nurseri Yong saya ni turut menjual tanah, baja dan pasu pokok bunga.
Tidak susah mencari nurseri ini kerana ia betul-betul berada di persimpangan Sidam Kanan menghala ke Sungai Petani.
Alamatnya seperti berikut:
No. 27A, Kampung Guar Lobak,
09400 Padang Serai, Kedah.
No Telefon : 012-4328595 (Pn. Rose / Yong)
 #Arnab yang comel-comel turut dijual di nurseri Yong ni.
 #Pokok-pokok hiasan dijual pada harga yang sangat berpatutan.
 #Pelbagai jenis orkid turut dijual. Harganya sangat murah, ok.
 #Pelbagai jenis dan saiz pasu bunga, baja dan tanah turut dijual.
 Pelbagai jenis anak pokok bunga, pokok herba dan buah-buahan.
 #Geram betul tengok arnab-arnab kat sini. Comel!
#budak baju oren dan pink tu tidak termasuk utk jualan ye. hehe...
Sesiapa duduk area Sungai Petani pun berbaloi juga membeli-belah pokok-pokok di sini.
Harga dijamin berpatutan.
Sila beritahu kawan- kawan.
Especially ada mak-mak yang pencinta orkid tu. :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved