ads

Ahad, 19 Mei 2013

02 di tanjung dawai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di tanjung dawai - Google Blog Search


Sister&#39;s Little Diary: <b>Tanjung Dawai</b>: Yang Tertinggal

Posted: 26 Apr 2013 02:14 AM PDT

Rindu nak pi Tanjung Dawai lagi. 

Photo-photo berikut adalah koleksi yang tertinggal, tak di publish di entry yang ini suatu masa di tahun yang lalu.... :-)




Terbayang-bayang keindahan pantai kala senja. Senja lagi..? Nasib hangpa la...minggu ni mood sentimental adanya. Mungkin sebab tekanan kerja. Tekanan tu biasa. Cuma volume kerja bertambah. 'CPU' tuan punya blog ni tak berhenti bekerja, bermula jam 6am sampai la tengah malam pukul 12 atau awal..atau lewat bergantung tahap kemengantukan. Banyak planning kena buat. Bila tertekan dok terbayang-bayang nak time-out saja lah..tak ingat lain dah.
 
Nak pi holiday jauh-jauh pun, peruntukan tak ada. Syukur sajalah breakaway ala-ala tempatan pun. Janji tenang sat.

Bila la nak pi lagi..walhal bukan jauh pun. Nak pi pujuk puan-punya-kereta-baru lah! Kot-kot dia mau.

 


Kali ni kalau pi, tak mau naik bot dah. Drive terus sampai Tg. Dawai. Boleh jaaaalan... jaaalann, jalan-jalan cari makannnnn!
 

Motif: Rindu nak borong makanan laut....! Keropok satnika, Ikan kering, sotong, udang kering menari-nari di hadapan mata. Makan tak 'tera' mana, tapi lebih pada dok teringat nak bagi kat mak sedara yang jauh di mata. 

 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved