ads

Jumaat, 28 Mac 2014

02 di changlun - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di changlun - Google Blog Search


Majlis Nikah dan Sanding <b>di Changlun</b> | Najihah Razali

Posted: 24 Mar 2014 05:38 PM PDT

Weekend yang penuh :)

Kami ke Changlun sebab adik husband menikah dengan orang sana. Bertolak pagi Sabtu. Family husband dah bertolak petang Jumaat lagi. Satu bas dari Penggeli. Hehehe cinta Utara Selatan u. Jenuh nak balik raya nanti hehehe. Tapi kalau dah jodoh kan ♥♥

Oh nama biras baru Jiha ...Nurul...comel orangnya, sekali pandang macam Rossa pulak hehehe. Menikah lepas Asar, petang sabtu tu. So sweet.

Esoknya pula kenduri pula. Sedap lauk kenduri. Hehehe tapi kesian suami I tak sempat makan tau. Die bagi kita makan dulu sambil tgk Auni. Sekali bila dia nak makan, family dah nak ambil gambar pulak.

Selesai ambil gambar semua, semua nak gi shopping hehehe. Menuju ke Bukit Kayu Hitam. Tapi tak lepas. Kene ada passport rupanya eh...

Lepas tu driver tukar arah ke Padang Besar pulak. Ni first time jugak kami ke sana. Takde plan nal soping sgt pun. Beli kacang-kacang and buah-buah je ...lepas tu kami anak beranak lepak je di playground sambil tunggu yang lain-lain shopping hehehe.

Ok la...will be another busy week for us..esok pagi nak gerak balik ke Penggeli pulak. Sabtu Majlis bertandang pula.

Ok meh layan gambar ok ♥♥

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved