ads

Selasa, 13 Mei 2014

02 di sungai petani - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di sungai petani - Google Blog Search


SeDetik SeKetika: Tempat makan Sedap <b>di Sungai Petani</b>

Posted: 28 Apr 2014 10:51 PM PDT

Ada sorang mmber cik ina baru sampai Sungai Petani (SP) tanya dekat mana tempat makan best area Sungai Petani waktu malam?? Waktu malam tu..
Cik ina pun berfikir sebentar... Erm.. cik ina pun tak tau sbb lately ni Cik Ina tak rajin keluar makan. Diet ye. Hahaha
2. Big Mouth Cafe     - tmn sejati sp selatan
5. Hotmas Restoran - berdekatan swiss in hotel
7. Restoran Mesra Jaya - kiri jalan ke swiss in
10. Nasi Kandar Makbul  - di kanan jalan ke tesco sp utara

Jadi, sesiapa yang tau tempat makan baru yang sedap untuk diterjah oleh cik ina, sila maklumkan kepada cik ina secepat mungkin, sebab nak p try juga.. Sebab lately ni macam tak keluar makan plak.. Jadi kurang arif ckit.
Best Blogger Tips

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved