Ahad, 23 September 2012

02 di kodiang - Google Blog Search

02 di kodiang - Google Blog Search


WELCOME TO AFATS 13TH: PERTEMUAN SAHABAT LAMA <b>...</b>

Posted: 09 Sep 2012 09:13 PM PDT

RENUNGAN MASA DEPAN YANG CERAH BUAT SAHABAT KITA RUDZALI SEMASA WAK K BERKUNJUNG KE RUMAHNYA DI KODIANG KEDAH.
GERAI PERNIAGAAN TEMBAKAU DAN SET ROKOK DAUN SERTA UBAT-UBATAN YANG ADA DI JUAL OLEH SAHABAT KITA RUDZALI KODIANG DI PASAR PAGI PEKAN CHANGLUN KEDAH. TAHNIAH PENGUSAHA YANG BERJAYA TIADA DIMANA-MANA KITA JUMPA HANYA DI KAWASAN UTARA NEGARA KITA.

PERTEMUAN WAK K DAN RUDZALI KODIANG SETELAH LEBIH KURANG 27 TAHUN TERPISAH PADA 08 SEPT 2012 JAM 08.08 PAGI DI PASAR PAGI PEKAN CHANGLUN.
CHANGLUN 08 SEPT 2012 (SABTU) JAM 08.08 PAGI. KEBETULAN WAK K DAN KELUARGA PERGI MENGHANTAR ANAK PEREMPUAN WAK YANG KE 3 UNTUK MASUK SEMULA SEMESTER KE DUA DI UNIVERSITI UTARA MALAYSIA SINTOK KEDAH. SEBELUM ITU WAK MEMANG DAH LAMA TAK JUMPA SAHABAT KITA INI SEJAK TERPISAH DI ITU TUDM KINRARA KL PADA TAHUN 1985. USAHA PUNYA USAHA MINTA NO TEL DENGAN SAHABAT KITA YUSRI WAK CUBA CALL DAN JANJI UNTUK JUMPA SEBAB WAK KEBETULAN NAK KE UUM SINTOK TAK JAUH DARI RUMAH BELIAU. WAK SAMPAI DI PEKAN CHANGLUN PADA PETANG JUMAAT DAN BERMALAM DI T HOTEL CHANGLUN. JANJI PUNYA JANJI AKHIRNYA PADA PAGI SABTU WAK PERGI KE PASAR PAGI CHANGLUN AKHIRNYA KAMI BERTEMU SETELAH LEBIH KURANG 27 TAHUN TAK BERJUMPA. ALHAMDULILLAH BELIAU SUDAH MENJADI SEORANG PENGUSAHA PENJUAL TEMBAKAU YANG BERJAYA DI PEKAN CHANGLUNG. TAHNIAH KEPADA SAHABAT KITA INI. TERIMA KASIH KEPADA BELIAU DAN KELUARGA KERANA SEMASA KUNJUNGAN WAK DAN KELUARGA KE RUMAHNYA DI KODIANG BELIAU DAN KELUARGA TELAH MENYEDIAKAN MAKAN TENGAHARI UNTUK KAMI SEKELUARGA. ALHAMDULLILLAH SEMOGA REZEKINYA BERTAMBAH LAGI. AMIN

Tiada ulasan:

Catat Komen