ads

Rabu, 31 Julai 2013

02 di kuala ketil - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

02 di kuala ketil - Google Blog Search


Blog Lia Yang Punya: Berbuka puasa <b>di Kuala Ketil</b>

Posted: 26 Jul 2013 09:36 PM PDT

Assalamualaikum . .

   Kelmarin lia and family pergi berbuka puasa di Kuala Ketil.Sebelum tu kitaorang pergi ambil kaklong di rumah sewa Insaniah untuk berbuka puasa bersama-sama .Kami bawa keropok papadom 1 tong kegemaran kaklong.kaklong kalau ada papadom n kuah saja cukup untuk makan dengan nasi.sudah lengkap lauk dalam pinggan dia ><

lia pakai shawl halfmoon sakura special gift dari pihak StylishShawl yang sekarang sedang beroperasi di Simpang Balak,Kajang.special gift ni sebab lia ada bantu dorang buat logo butik dorang,poster contest,mengedit2 gambar untuk dorang dan sebagainya ><
muka adam baru bangun tidur .. tidur dalam kereta,bila terjaga tak sampai pun lagi -_-
Selepas saja kami ambil kaklong,kami pergi jalan-jalan sekitar pekan Kuala Ketil mencari tempat untuk berbuka.sebelum itu kami pergi jalan-jalan and shoping sedikit dibazar sekitar situ.
mama lia beli baju kurung yang bertemakan _____ hihi mana boleh kasi tahu .. yang lia ada beli selendang .. seronok main tawar menawar dengan penjual disitu :)
kat bazar tu ada Paintball Target ooo.. haha dok heran nak main kat mana paintball tu,kawasan pun kecik.rupa-rupanya just tembak kat botol-botol yang ada tu ja,bagi target ja ><
lia tak tau nak oder apa,pastu ternampak menu yang selama ni tak pernah nampak and makan and selalu juga orang dok sebut-sebut . Nasi goreng USA .. haha makcik tu cakap nasi tu ada banyak lauk .. tapi ini aku tengok biasa saja .. ada lauk paprik lagi ... lain mcam jaa .. haha apa2 pun kenyang terlampau dah makan nasi ni,dok kata nak oder laici kang lepas makan,tak teroder juga sebab kenyang ><
kitaorang just berbuka digerai kawasan bazar tu saja,alhamdulillah la sebab jumpa juga tempat makan . .tapi best makan ramai-ramai dekat situ.

ni muka budak letih ni ,kerja nak berbuka awai ja.. Anisah ..

kesian kat lia .. dah kita jurucamere,gambar kita sekeping pun tak ada ,itu pun kena minta orang tolong snapkan senang cerita snap sendiri HAHA -__-



time nak berbuka adam seronok ja main dengan belon angry bird dia .. air 100 plus semesti kena ada diatas meja untuk penyegar semasa berbuka .. apa-apa pun selamat berbuka semua :)
EEhh btw kita ada buat header baru ok .. timeline facebook and my page pun sama .. semuanya sama ><

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KEDAH

Copyright 2010 All Rights Reserved